Зошто атеистите немаат одговор на следниве прашања.

Член од
8 септември 2011
Мислења
18
Поени од реакции
4
До конкуренцијата е. You don't know Miki... :)
и сеа шо напраивте,имате ли сите атеисти како еден заеднички одговор на ''Зошто атеистите немаат одговор на следниве прашања'',бидејки читав пред тоа,никој со никој од вас не се погодува.
--- надополнето: Sep 10, 2011 12:05 AM ---
Не се разочарувај, млад си уште.
И не е само оваа тема, има други поинтересни. Давај ново прашање, ако не ти се допаѓаат одговорите на претходното.
ај ке пробам да ве убедам дека постои господ,ама без хахаха ок ?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Па секое прашање посебно го одговараме. За последното се согласуваме сите дека е Фиќо. Who's with me?! :)

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Ок, ама првин дефинирај што преставува за тебе тој поим "бог".
Дали е само сила која нема човечки особини, дали е антропоморфно суштество кое има....итн.
Ок?

T

Tetro

Гостин
Ма, не ни треба убедување, ни требаат докази за постоењето на нешто.
Ние сме големи ловци на ветар и магла, поголемиот дел од нас се веќе уморни и изнемоштени.

Член од
8 септември 2011
Мислења
18
Поени од реакции
4
N

Nessa Alcarin

Гостин
- не гледа телевизија и само во исклучителни неопходни мигови да користи кратко мобилен телефон

Знам дека не замоли да не ти се смееме, ама ХАХАХХАХАХАХАХАХАХ, ХАААААААААА, се расплакав дури

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
T

Tetro

Гостин
N

Nessa Alcarin

Гостин
Јас ги правам и ќе ги правам сите горенаведени работи во текстот како забрани, но пак
„своеволно и самоиницијативно ќе помагам на луѓе кои страдаат, животни кои страдаат, деца, изнемоштени лица и многу други, но исто така
ќе им простам на оние кои ме повредиле, кои ме мразат и ми помогнале преку болката да научам да бидам преобразена во Љубов“
И не само во тие 40 дена, јас така живеам веќе 20 - тина години. Што ти е поентата? Реклама си бараш или војници?

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Член од
8 септември 2011
Мислења
18
Поени од реакции
4
Јас ги правам и ќе ги правам сите горенаведени работи во текстот како забрани, но пак
„своеволно и самоиницијативно ќе помагам на луѓе кои страдаат, животни кои страдаат, деца, изнемоштени лица и многу други, но исто така
ќе им простам на оние кои ме повредиле, кои ме мразат и ми помогнале преку болката да научам да бидам преобразена во Љубов“
И не само во тие 40 дена, јас така живеам веќе 20 - тина години. Што ти е поентата? Реклама си бараш или војници?
немора да ме напагаш одма,само онака постирав,нејкам да ве навредам со тоа,нејкам да се расправам со никој.

Kajgana Shop

На врв Bottom