Зошто атеистите немаат одговор на следниве прашања.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Ама нема многу жени во рајот. Една на 20 мажи треба да даде. Па ќе си каже кутрата Оу шо убаво се „чував“ на земјата, сега да си наплатам.
Немој не се радуј! Ко што ми се гледа тука на земјава, а и по другариве што ги имам, тешко 1:20 да се. Мислам, може, ама обратно :)

Замисли ги качуваш тоа скалите, Пеце го врти клучот, портите се отвараат и.... катаљон напалени жени (такви, чувани, ко што викаш) чекаат мушко да се појави од негде! :)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Замисли ги качуваш тоа скалите, Пеце го врти клучот, портите се отвараат и.... катаљон напалени жени (такви, чувани, ко што викаш) чекаат мушко да се појави од негде! :)
хахаххаха и од таму го гледаш Пеце се дере „Неможе, нема секс тука, ку*ви мамето ваше, назад, враќај се назад ... “

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
хахаххаха и од таму го гледаш Пеце се дере „Неможе, нема секс тука, ку*ви мамето ваше, назад, враќај се назад ... “
Абе, мене не ме интересира Пеце шо ќе каже... мислам, вратар, човече... мене ме копка Јахве шо ќе праи со толку жени :D ...со такви очекувања, нели.

хммм... све ова почнува да ми има смисол...:cautious:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ништо не сте разбрале, џабе ја читате библијата до бесвест што би рекол еден наш соговорник :)
  • Во рајот нема секс! Извичник.
  • Во рајот има поубави работи. Духовни. Нема тела, така да не може тоа и да сакате. А нема да сакате, зошто ќе има поубави работи. Тоа за сега е тајна.
  • Пеколот од друга страна ти е друга ситуација. Таму намерно ви го враќаат телото, за да може да ви го изгорат. После пак ви го враќаат, за да ве касне змија. После пак ви го враќаат... буквално има неограничен број на работи кои можат да ви ги направат овие што се полни со љубов, така да стегнете се, ќе потрае. Многу е веројатно додека трае ова мачење кое објективно сте го заслужиле со зелените што ги тресете на форум, да ви го донесат и Мики да ви каже: нели ви реков бе копуци? Зошто не слушавте?
Тоа е, во кратки црти...

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Ништо не сте разбрале, џабе ја читате библијата до бесвест што би рекол еден наш соговорник :)
  • Во рајот нема секс! Извичник.
  • Во рајот има поубави работи. Духовни. Нема тела, така да не може тоа и да сакате. А нема да сакате, зошто ќе има поубави работи. Тоа за сега е тајна.
  • Пеколот од друга страна ти е друга ситуација. Таму намерно ви го враќаат телото, за да може да ви го изгорат. После пак ви го враќаат, за да ве касне змија. После пак ви го враќаат... буквално има неограничен број на работи кои можат да ви ги направат овие што се полни со љубов, така да стегнете се, ќе потрае. Многу е веројатно додека трае ова мачење кое објективно сте го заслужиле со зелените што ги тресете на форум, да ви го донесат и Мики да ви каже: нели ви реков бе копуци? Зошто не слушавте?
Тоа е, во кратки црти...
Морници ми поминаа по кичмениот столб... делот со Мики1 ко го прочитав :ROFLMAO: ...пакао, човече!

G

galaxy

Гостин
Духовно ќе гориш?

Духовен оган?

Нешто така, кој ќе ти каже...

Плус, болката е сама на себе анестетик, така да концептот на вечните маки е контрадикторен сам по себе...
Тој духовниот оган е најлош.
Нека им е на помош разумот земски.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.183
Поени од реакции
12.160
Ај размножување и да нема - ОК, ќе се преживее некако, ама секс да нема?!?!
Знаете како велат: „Да зборувам на сите човечки јазици, па дури и на ангелски, штом секс немам, ќе бидам бакар што ѕвони, или кимвал што ѕвечи. Да имам пророчки дар и да ги знам сите тајни, да ги имам сите знаења за сите работи, а и така силна вера, што и планини да преместувам - ако секс немам, ништо не сум. И да го раздадам целиот свој имот, да дозволам телото да ми изгори - штом секс немам, ништо не ми користи.“ - Тајно писмо до Коринтјаните од Павлета

:cuc: Амин :)

П.С. Нормално рисјанин не размислува за секс :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.778
Поени од реакции
12.243
  • Во рајот нема секс! Извичник...
  • затоа не се ни трудев нешто посебно. Ако си премногу добар, треба да избегаваш среда, петок, за пости, да не глеаш други жени под сукњи, да не ги посакуваш, ...само за евнуси, а животот е краток ;)
Не се чепкајте со Нордиските божества, да не се караме... :P
Тор без чеканот е само смртник, Один легна во вечен сон, а Христијанскиот може да направи што сака само со мисла. Мојот Бог е појак од твојот Один :D

N

Nessa Alcarin

Гостин
  • затоа не се ни трудев нешто посебно. Ако си премногу добар, треба да избегаваш среда, петок, за пости, да не глеаш други жени под сукњи, да не ги посакуваш, ...само за евнуси, а животот е краток ;)
Тор без чеканот е само смртник, Один легна во вечен сон, а Христијанскиот може да направи што сака само со мисла. Мојот Бог е појак од твојот Один :D
И јас тебе те сакам (huuuuuuuuuuuug)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Готово, се враќам во верници!
хахахаххаха, Мене најискрено ми личи на пеперутка. А кој ја видел Богородица па да ја споредуваат со дрвото. Ај ќе го завртиме за 180 степени на што ке изгледа тогаш? Плус иконата со што ја споредуваат е креација од човек која ја доживува богородица како таква, и позата како го држи исус не е со патент верзија „Само таква да ме цртате!“
П.С. А како беше тоа „Не прај идол или слика на се што е на небото и земјата, не му се поклонувај и не му служи“ Just asking...

Kajgana Shop

На врв Bottom