Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто најдобро од вчера:
![]()
Груевски,коњу еден кој кур те тераше да го правиш Скопје од скапан град во светска метропола матер да ти ебам јас твоја.
Требаше вчера прославата на калишта да ја направат,можеби тогаш ќе бевте сите задоволни и се ќе ви беше во најдобар ред и без замерки...
Ебате тоа амебите.
Груевски,коњу еден кој кур те тераше да го правиш Скопје од скапан град во светска метропола матер да ти ебам јас твоја.
Требаше вчера прославата на калишта да ја направат,можеби тогаш ќе бевте сите задоволни и се ќе ви беше во најдобар ред и без замерки...
Ебате тоа амебите.
И после македончето заборава на вистинските проблеми во државава.
Од кога ти стана тој што оценува кој е селанец, кој граѓанин во државава? Намали доживљај малку. Не си ти овде некој фактор што оценува, тебе не ти се допаѓа, на повеќето им се допаѓа.
Што знае селанче што е тоа светска метропола.
Тури му кич споменик на варварин од пред 23 века, продај му антички приказни, направи му шарада да се радува малку и ќе биде презадоволно.
И после македончето заборава на вистинските проблеми во државава.
Организацијата беше на високо ниво.Затоа те има тебе да го потсети.
Инаку прославава беше одлична, од дефилирањето на единиците, дечињата кои го направија македонското знаме, отварањето на фонтаната па се до прекрасниот огномет и музичката програма на крај од манифестацијата. Ми се направи мерак као видов колку многу народ дошол да си ја прослави независнота на државата.
И да, да им се плукнам на тие кои дошле со партиски маички на ваков настан, мислам колкав идиот треба да си за да дојдеш со партиски обележја на манифестација на која се слави независност.