Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2011
Мислења
10.358
Поени од реакции
18.471
Сеа се вратив,прославате беше супер ..имаше некој пропусти али мислам ептен хејтер треба да бидеш да речеш дека не чинеше.Добра е фонтаната,и добар огномет исто така:D
И ова малце да се пожалам..ако сакаш да се курчиш треба да имаш муда да идеш до крај,не да ставаш воини на коњ со 14 краци..Некој ден коа нема да има луѓе ке додадам уште 2 на штитовите со спреј:mad:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Еј луѓе де отприлика дајте бројка(според вас) колку човеЦи имаше !!!

Јас мислам +100.000

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
цитат од публика: Дечко снимај ги девојките, дечко !!! :pos:

аман Чуприна нека го чита сценариото не да тресе зелени...
Чичко снимај ги девојките.
Чичкоо!
Вака беше :D

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Еј луѓе де отприлика дајте бројка(според вас) колку човеЦи имаше !!!

Јас мислам +100.000
150.000
--- надополнето: Sep 9, 2011 12:39 AM ---
Чичко снимај ги девојките.
Чичкоо!
Вака беше :D
ја ова го пропуштив или? дајте објаснете за шо станува збор клип некој едно друго...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Џајко попара праи еј ... Како не останав уште .. :drk:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Убава атмосфера, убаво изведено, можам само да посакам да имаме повеќе вакви моменти и повеќе причини за славење. Денеска забораив на се и едноставно си уживав, прекрасно. Нека ни е вечна Македонија!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.175
Поени од реакции
18.243

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
se izvinuvam za latinicata i tockite koi ne gi stavam ,jas ja vidov luborata taa tocno ne bese na plostadot makedonija taa bese negde skriena vo nekoj prozorec od okolnite zgradi i gledase spektakal koj ne moze nit da go zamisli ,od lubomora i od zavis toj ilugeto okolu nego nemaa ni hrabrost da zastanat na plostadot zosto? zatoa sto sto ke kazat tie sto deka eden drug model na rabota deka novoto vreme novite postavki na moderniot svet gi zbrisal vo vremeto i prostorot ne mozat tie da podadat raka i da cestitaat ne nemozat zatoa sto prirodno i ne pripagjaat tuka tie site se za kaj kill vo severna korea toa e nivniot vrv na razvoj s koreja ,kuba toa enivnot model

Член од
17 август 2011
Мислења
10.358
Поени од реакции
18.471
Грујо следечи пат не го тупи со говорот многу,на сцена искочи најдоброто од Македонија последните 20 години,тука не спаѓаш ти да седиш 40 минути..
Сепак одамна не сме виделе вакво нешто:))
Некако многу цигани на прославава или само мене ми се гледаа:icon_lol:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Многу малце народ има сеа на Кирил .. ме чуди искрено .. можда дека утре е работен ден .. зашто не го споија гомнари ..

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.175
Поени од реакции
18.243
Многу малце народ има сеа на Кирил .. ме чуди искрено .. можда дека утре е работен ден .. зашто не го споија гомнари ..
Сигурно една причина е работниот ден.Друга причина ,најверојатно сите овие шо не беа од Скопје ,а дојдоа со автобуси се вратија веќе.Еве кај мене пред зграда поминаа 20 + автобуси пред некое време ,сигурно севраќаа од Скопје.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom