Иако има логика нешто вакво да се воведе , силно се сомневам дека е воведено.Ok,spomnaa deka od ovaa ucebna godina nema da ima potreba od isfrlanje na predmet,i da nemas prosek nad 8.5.
Нојси да не смеша кога заверувавме зимски и запишувавме летен семестар, па двечки ни бараа.Јас па да ве опитам, колку таксени марки треба да уплатиме? Лани си купувавме 2 за тоа пријавите, сега гледам има една уплатница за таксени. А проблем правеа на студентски кога некои даваа една уплатница за 4-5 таксени марки.
Види што ти е побитно дали вежби или предавања...и на трговско нема потреба да идеш,може само пред колоквиум часот што е, зашто тогаш кажуваат отприлика што ќе има на тестот.Имам прашање..Се запишав сега на факс..Го видов распоредот објавен на нет, ама глеам дека изборниoт предмет ми се совпаѓа со вежби? А и дали мора да се иде на трговско право ?
2 oбразци имаме, пријава за запишување на семестар и тоа за државен завод за статистика што даваме информации на секоја нова академска учебна. Ама океј, една таксена марка е сепакНојси да не смеша кога заверувавме зимски и запишувавме летен семестар, па двечки ни бараа.
Сега имаме само еден образец, па ваљда и една таксена марка.
Не мора да се иде на трговско.Имам прашање..Се запишав сега на факс..Го видов распоредот објавен на нет, ама глеам дека изборниoт предмет ми се совпаѓа со вежби? А и дали мора да се иде на трговско право ?
Ако знаеш англиски можеш тоа.sega se zapisav na ekonomski, vonredno, baram pomos pri izbor na izborni predmeti, sto bi me nasocile poveke vo smetkovodstvoto i revizija. falaaaaaaa
Еколошки се иде на предавање, имаш оцена плус ако си редовен.Не мора да се иде на трговско.
Ако знаеш англиски можеш тоа.
Полесни се и трговско право, аграрна политика, демографија...
едит: мислења за методи на продажба и еколошки менаџмент. Се иде на предавања, принцип на учење, на пишување се полагаат или на заокрушување... and things like that.
Фала.