- Член од
- 23 јуни 2011
- Мислења
- 569
- Поени од реакции
- 339
Без кондом е вистинскиот филинг....ама што е сигурно сигурно си е... да не биде после 5минути слатко, цел живот татко xD
Без кондом е вистинскиот филинг....ама што е сигурно сигурно си е... да не биде после 5минути слатко, цел живот татко xD
BTW ЖЕНСКО СУМ......aj na vas maskite ne vi e tolku tesko ama so da kazat zenskite za voa .
Као демек ти не знаеш како треба да ја ебеш, со или без заштита... муабетов не ти беше за да побараш совет туку да се пофалиш дека сака да има секс со тебе... ахima edno devoj4e koe saka da ima seks so mene, go poznavam dobro, blisku ziveeme, znam i deka imala seks so nad 5 drugi lica... pa ne znam sto da pravam dali da koristam kondom ili ne... moznno li e da ima nekakva bolest taa?.. dajte nekoj sovet.. sto da pravam
аууу тоа не се најслатките 5 минути... најслатки пет минути кога имаш секс без кондом...ама ако се деси грешка у рок од тие 5 минути тогаш ке си ги сносиш последиците цел живот.. ке си го чуваш бебенцето xDhehe a tia pet minuti koga ce go ragas kje umris
аууу тоа не се најслатките 5 минути... најслатки пет минути кога имаш секс без кондом...ама ако се деси грешка у рок од тие 5 минути тогаш ке си ги сносиш последиците цел живот.. ке си го чуваш бебенцето xD
За тебе полошо за мене исто.Jaaaa ... bez kondom be !
Без ...Koga vodite ljubov, kako vi e poubavo, so zastita ili bez? Mislam na kondom konkretno, deka najupotrebuvan e da? :lol:![]()