Како ви е поубаво - со кондом или без?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Без кондом е вистинскиот филинг....ама што е сигурно сигурно си е... да не биде после 5минути слатко, цел живот татко xD

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
:pos: aj na vas maskite ne vi e tolku tesko ama so da kazat zenskite za voa .
BTW ЖЕНСКО СУМ......
А тоа дека на женските им е потешко отколку на машките нема никаква врска... подеднакво е тешко и подеднакво е лесно... секој со својата мака.... ако забремениш нема само на тебе да ти биде тешко или лесно, туку двајцата ке бидете одговорни за настанатата ситуација....
--- надополнето: Sep 8, 2011 11:04 AM ---
ima edno devoj4e koe saka da ima seks so mene, go poznavam dobro, blisku ziveeme, znam i deka imala seks so nad 5 drugi lica... pa ne znam sto da pravam dali da koristam kondom ili ne... moznno li e da ima nekakva bolest taa?.. dajte nekoj sovet.. sto da pravam
Као демек ти не знаеш како треба да ја ебеш, со или без заштита... муабетов не ти беше за да побараш совет туку да се пофалиш дека сака да има секс со тебе... ах ;)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
:D hehe a tia pet minuti koga ce go ragas kje umris
аууу тоа не се најслатките 5 минути... најслатки пет минути кога имаш секс без кондом...ама ако се деси грешка у рок од тие 5 минути тогаш ке си ги сносиш последиците цел живот.. ке си го чуваш бебенцето xD

Член од
8 септември 2011
Мислења
19
Поени од реакции
5
аууу тоа не се најслатките 5 минути... најслатки пет минути кога имаш секс без кондом...ама ако се деси грешка у рок од тие 5 минути тогаш ке си ги сносиш последиците цел живот.. ке си го чуваш бебенцето xD
:pos:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Голо си е голо. Ама само со одбрани личности во кои имама максимална сигурност. За сите останати, гумичка и не му ја мислам.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Темава е n1 .... секако дека поубаво е без капа , али ако е 1 night stand досеа неам ризикувано без капа...сепак што е сигурно сигурно е ...сакам да го чувам малиот во топ форма уште мноооогу години (y)

Член од
7 септември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
до сега не сум имал секс, и си велам дека ако имам уште не почнати ќе свршам. кажете некој нешто приказна за првиот секс што го имавте, дајте некој совет :D

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Неодамна излегоа во продажба луксузни лубрикантни кондоми, ептен се поскапи ама воопшто не осеќаш дека носиш кондом, дури и сексот со нив е подобар отколку без нив ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom