Среќен празник Македонијо!

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Локација
Скопје,2014-та
Среќен празник мајко Македонијо,и голема да растеш , од Пирин и Егеј, до Шара и Солун !
Честит 8-ми септември на сите Македонци !

Mac.Flag+Sonce.gif

Честит 8-ми септември, и 20 годишнина :)

Мене не ми значи многу овој празник бидејќи Македонија постои векови наназад а не пред 20 години, сепак во ред е да се одбележат тие 20 години од осамостојувањето. Нека ни е честит празникот !

честит роденден на третата Македонска република....
за многу години колеги кајганџии!!!!
Среќен роденден мајко Македонијо,и голема да растеш , од Пирин и Егеј, до Шара и Солун !
Честит 8-ми септември на сите Македонци !

Mac.Flag+Sonce.gif
знамево ме радува :)

Мене не ми значи многу овој празник бидејќи Македонија постои векови наназад а не пред 20 години, сепак во ред е да се одбележат тие 20 години од осамостојувањето. Нека ни е честит празникот !
затоа ќе цитираш како мене :)

Нека ни е честит празникот на нашата преубава Македонија. Со убаво и сложно утре да прославиме и да си ја сакаме татковината зошто резервна немаме.
Малку почесто да се прашуваме што правиме ние за Македонија наместо што прави Македонија за нас. Свесен сум дека не е се сјајно но исто така верувам дека пред нас е посветла иднина.
Верувајте во Македонија и ценете ги убавините на нашата прекрасна татковина.

Ајде и тука ... Среќен роденден Македонијо, да постоиш дур не не лапне Сонцето цела планета Земја !!

Честит јубилеј 20 години иако се соочуваме со фундаментални проблеми, поделена држава сепак го оправдувам овој голем денешен настан. Да живее Македонија и денес да ја подгрееме атмосферата и со спортска победа!

Честит празник на сите Македонци! Среќен роденден на нашата татковина и во иднинa попаметни и обединети! :)

Честит празник Македонијо повеќе среќа и успеси понатаму :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom