T
Tetro
Гостин
Нема подобро од жилет, ама внимателно треба и ко за првпат мнооогу време.незнам кај да прашам епа ај тука
сакам да пробам да се издепилирам доле има некое машко што има пробано да ме посоветува????
Нема подобро од жилет, ама внимателно треба и ко за првпат мнооогу време.незнам кај да прашам епа ај тука
сакам да пробам да се издепилирам доле има некое машко што има пробано да ме посоветува????
Ке плачеш, немој земи си брич и крај.незнам кај да прашам епа ај тука
порке?Lele mi se place ...
И ќе имаш после и доле брада лол.. Ако више сакаш безболно купи си од пазарче машинка за шишање(300-400 ден) и шишај нулаНема подобро од жилет, ама внимателно треба и ко за првпат мнооогу време.
Према мене, подобро е да го бричиш, отколку да му правиш фризура.И ќе имаш после и доле брада лол.. Ако више сакаш безболно купи си од пазарче машинка за шишање(300-400 ден) и шишај нула
Земи си жилет, заеби депилација да не ти се одмили животот. Ќе вриштиш ко девица на прв секс. Само немој некој нискобуџетен од маалска бутка за 9 денари да купуеш, барем на тоа не штеди, зашо на секој потег со бричот автоматски ќе ти излегуваат 18 бубуљици. А така џабе си го бричел, кога ќе те види доле неебан ќе си останеш. И да, пред бричење земи ножици скастри влакната малце. Не е убаво чувството кога 2-3cm долго влакно ќе влезе во острицата на жилетот. Тоа не го сечеш, тоа го кинеш. А тоа боли.незнам кај да прашам епа ај тука
Терај дур ти е убаво. Не си го оптоварувај мозокот со шо може да биде - фокусирај се на сегашноста, не мисли лошо пошо лошо се афектира на врската.Хахаххаххааа ллелеее се утепав од смеење со ова постовите за депилација...Иако не е љубовен проблем тоа еве јас ќе го посоветувам форумџијата да си купи крема за депилација Вит (околу 140 ден е) и за 3 мин ќе нема ниту едно влакненце...Брзо и безболно, штом не сака болка да трпи...
Иначе за мојов љубовен проблем на претходната страница, никаков совет не добив и од машки аспект нешо...
Депилацијата на интимните делови очигледно предизвикува поголем интерес отколку чувствата.Хахаххаххааа ллелеее се утепав од смеење со ова постовите за депилација...Иако не е љубовен проблем тоа еве јас ќе го посоветувам форумџијата да си купи крема за депилација Вит (околу 140 ден е) и за 3 мин ќе нема ниту едно влакненце...Брзо и безболно, штом не сака болка да трпи...
Иначе за мојов љубовен проблем на претходната страница, никаков совет не добив и од машки аспект нешо...
Помина и оваа вечер...Јас и он заедно...Имам чувство дека он е правиот лек за мојата импулсивност и темперамент (со него сум мирна и тивка како бубаче ) Од друга страна пак ми смета што он доминира во врската (све он знае, он е во право итн...) Трета работа - искрен е до максимум со мене (бев кај него вечерва и лаптопот му беше на масичката пред нас и си отвараше мејл, фб пораки пред мене си чита, одговара на нив, никакво криење...Секогаш ми ја кажува вистината во лице, па макар и да не е баш пријатна...) Независен дечко е...Депилацијата на интимните делови очигледно предизвикува поголем интерес отколку чувствата.
Инаку ај, еве јас да ти одговорам, затоа што и јас сум во истата ситуација со мојата бивша. Што уствари сеа како и твојот бивши, не ми е бивша моментално
Има една многу добра ствар што ја начекав пред некое време а иде вака - Broken love is like a broken glass. You can try to put a glue on it, and fix it, but it will never be the same.
Кога двајца биле во врска и постоело љубов во таа врска, после раскинувањето тешко да биде исто или подобро. И да сакате понатаму да успеете секогаш во иднина ке си наоѓате работи од минатото за кои што ќе си префрлате.
Сега имаш два избора: Тоа што сте раскинале и не идело, биднало. Или сакате да останете онака light без обврски сега, без многу замарање и чувства и да ви остане само задоволството, и ајде пак една изрека - Buy a pack of condoms. Put a condom on your heart and fuck your feelings. Use the others for the joy of the sex.
Или сакате да седнете, да направите муабет и пак да пробате со нешто озбилно.
Е сега, по она јас што го прочитав од тебе, мој совет би ти било да се држиш до првото. Зошто - И самата си свесна дека иднина за вас не постои. Дека имате проблеми што не можете да ги надминете, а сепак пак сте заедно, најверојатно затоа што уште ја има таа привлечност меѓу вас. Уживајте си додека можете, бидете пријатели, најдобри пријатели, или да не речам Friends with benefits, прајте работи што и на двајцата ќе ви причинуваат задоволство.
Чувствата - OUT.
Кога сте заедно задоволството, после тоа секој на своја страна и по свој пат. Сигурно има некој повреден и подобар и за двајцата којшто чека да биде најден. Само не претерувајте, од лично искуство, направете си некоја граница на интеракција или нешто слично, пробајте малце со самоконтрола, ако веќе сте се одредиле да бидете во light односи, нека остане тоа така, немој да се залажеш и иста грешка да направиш по втор пат.
Значи, уживање до максимум, без озбилни муабети и чувства, задоволството е тука, обострано сте среќни и нема потреба тоа да го уништете со нешто што веќе сте го пробале и не идело.
Си бараше совет ќе си го добиешИначе за мојов љубовен проблем на претходната страница, никаков совет не добив и од машки аспект нешо...
Речи и "ако не сакаш да се фатиш со мене...скар"....и ако те одбие речи и се зезав...ако не честито женска.Ми треба помош. Досега сум имал многу (10-тина) девојки, но не сум сакал ниедна од нив. Сега се заљубив во мојата другарка и не знам што да правам. Не знам како да и се пуштам, па ми треба помош. Кажете начин да ја фатам, оти многу ја сакам, ама страв ми е да не ме одбие, па после и да ја изгубам како другарка.
Дечко иди на шалтер број 3 пишува тамо “Љубовни проблеми“ тамо ред чекаат тие како тебе.Ми треба помош. Досега сум имал многу (10-тина) девојки, но не сум сакал ниедна од нив. Сега се заљубив во мојата другарка и не знам што да правам. Не знам како да и се пуштам, па ми треба помош. Кажете начин да ја фатам, оти многу ја сакам, ама страв ми е да не ме одбие, па после и да ја изгубам како другарка.