Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А ви текнува ли на овој !? :)

Даниел Опаре, ова ни беше еден од понадежните(колку што јас се сеќавам десно бекче) играчи. Незнам шо мајка бара на лева позиција овде, а и клубот го напушти и мислам во Белгија отиде некаде. Битно го најавуваа како голем талент.

Даниел Опаре, ова ни беше еден од понадежните(колку што јас се сеќавам десно бекче) играчи. Незнам шо мајка бара на лева позиција овде, а и клубот го напушти и мислам во Белгија отиде некаде. Битно го најавуваа како голем талент.

демек голем талент, никогаш никој не го виде како игра... :)

него, Негредо, кхм, кхм... :rolleyes:

1:01 Ramos razbivacot :vozbud:

Каква пичка овој Бисквитс, се закача и бега одма, ебати играчот. За среќа негова на ова случка беше Рамос да исчисти терен:pos:, бидејќи овој 6-ката од Чиле ќе му ебеше матер.

g0709.jpg

браќата Бабунски на насловна на Марка : )

293364_10150280192994773_96686264772_7760877_820479620_n.jpg

Лос Бабунски… Македонците кои играат во младинските школи на Real Madrid и Barcelona… синови на поранешен македонски фудбалер Бобан Бабунски кој освен во Македонија играл и во Бугарија, Јапонија, Германија, Грција и Шпанија (Logroñés и Lleida) и кој на крајот од кариерата решил да остане во Шпанија во Castelldefels, близу Барселона... Бобан сега е селектор на МК репрезентацијата У17 и помошник на Toshack... а неговите ‘мали‘, Давид (1994) и Дориан (1996) родени во Скопје, почнаа ‘посериозно‘ да тренираат фудбал во Escuela del Barcelona, потоа поминале по некоја година и во Gramenet (Давид) и Cornellá (Дориан), за сега поголемиот да игра за BCN Juvenil A, a помалиот за RM Cadete A... браќава се сакаат ептен, си помагаат и многу си недостигаат бидејќи сега едниот живее во Барселона, а другиот во Мадрид... и кој знае судбината каде, кога и како ќе ги спои на терен... и Македонците и Шпанците ќе имаат можност да ги повикаат за во националните тимови, бидејќи секако нема да ја пропуштат шансата за двојно државјанство...
(Marca, 07.09.11)

Во моменти кога нема клубски фудбал еве едно видео од кралот.
Каков клип у пм. Се наежив. Желба ке ми биде да ја заврши кариерата кај нас, како играч. Барем последните 6 месеци :( .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom