A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Кај мене има интернет, ама уште немам телефон.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.787
Поени од реакции
12.267
Кај мене сеуште нема интернет
Исто...сеуште нема ни фиксна линија ни интернет ниту од фиксен може да се контактираат на дадените телефони. А од мобилен може.
бип...бараниот правец е зафатен...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.229
Од колку часот до колку немаше нет/телефон?!
Јас уклучив накај 2ипол имав нет, немаше никакви проблеми.

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Вие што сте корисници на 80Гб пакетот добива ли некој 8мега брзина или тешко???

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
како сте задоволни од стабилноста на интернетот ?
планирам да се префрлам на Оне :)

Член од
30 август 2011
Мислења
87
Поени од реакции
41
Јас барем за стабилноста сум задоволен, праи drop, ако сум претерано онлајн (после 12тиот саат негде) , стискаш само redial и пак си конектиран. 10 месеци го користам овој на One, барем за тоа збор не можам да кажам ниеднаш нема паднато. Ама според мене има и подобри понуди од One.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Абе има телекоњ,ама не ми треба фиксниот тел. џабе ќе го плаќам,а сакам комбинација од нет+тв

Член од
30 август 2011
Мислења
87
Поени од реакции
41
Негоооо глуп сум. Го зголемиле на 40GB нетов, ја ко циган се стискав секој месец дури сега видов. А за брзината на помалиов пакет пишува до 6Mbps јас на секое мерење имам негде од 5.5-5.8 во просек.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Негоооо глуп сум. Го зголемиле на 40GB нетов, ја ко циган се стискав секој месец дури сега видов. А за брзината на помалиов пакет пишува до 6Mbps јас на секое мерење имам негде од 5.5-5.8 во просек.
Па толку е во пракса :)
значи генерално задоволен си од интернетот,а од која населба си ?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.229
2ипол години го користам , прво он.нет, па сеа уан, задоволен сум, до сега сум немал никаков проблем..
Стабилност има, незнам од кога нема паднато, да не го урочам :)
Иначе не сум од Скопје, ако те интересираше град/населба .
Сеа за 600 денари имаш само 40 гб, ама барем стабилност си има и не зафркава.

Член од
30 август 2011
Мислења
87
Поени од реакции
41
Па толку е во пракса :)
значи генерално задоволен си од интернетот,а од која населба си ?
Искрено, тоа 20GB колку што беше, за таа цена (600ден со се ддв негде над 800 му доаѓаше) , не бев задоволен затоа што имаше многу подобри понуди, ама морав да земам интернет од One затоа што имам и фиксен, и пост-пејд сметка и 2 Boom TV. За брзината и за стабилноста никогаш, ама буквално никогаш сум немал проблем. Ниту паднал нетот, ниту брзината се смалила, ниту сум снемал интернет. Инаку сум од Центар. Се на се, сега со зголемениот лимит, сум презадоволен.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Здраво!Го имам пакетот со бум ТВ,фиксен телефон и интернет...Интернетот ми е поврзан преку модем и рутер.. Порано симнуваше со 600 кб/секунда ,а во последните 2 дена симнува со 30 кб/секунда .. интернетот не е тоа што беше ,се избришав се скенирав за вируси небива па останува ист .. Совет за тоа како да ја вратам брзината

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.092
Поени од реакции
1.370
Здраво!Го имам пакетот со бум ТВ,фиксен телефон и интернет...Интернетот ми е поврзан преку модем и рутер.. Порано симнуваше со 600 кб/секунда ,а во последните 2 дена симнува со 30 кб/секунда .. интернетот не е тоа што беше ,се избришав се скенирав за вируси небива па останува ист .. Совет за тоа како да ја вратам брзината
Имаш технички проблем изгледа.Јави се на техничка подршка кај нив и тие нека проверат

Kajgana Shop

На врв Bottom