Исто...сеуште нема ни фиксна линија ни интернет ниту од фиксен може да се контактираат на дадените телефони. А од мобилен може.Кај мене сеуште нема интернет
5.5 najvise 6 poveke nema sansi...Вие што сте корисници на 80Гб пакетот добива ли некој 8мега брзина или тешко???
ааа добар си ти кај мене од 5.2 не мрда, а треба да биде до 85.5 najvise 6 poveke nema sansi...
Јас барем за стабилноста сум задоволен, праи drop, ако сум претерано онлајн (после 12тиот саат негде) , стискаш само redial и пак си конектиран. 10 месеци го користам овој на One, барем за тоа збор не можам да кажам ниеднаш нема паднато. Ама според мене има и подобри понуди од One.како сте задоволни од стабилноста на интернетот ?
планирам да се префрлам на Оне
Па толку е во праксаНегоооо глуп сум. Го зголемиле на 40GB нетов, ја ко циган се стискав секој месец дури сега видов. А за брзината на помалиов пакет пишува до 6Mbps јас на секое мерење имам негде од 5.5-5.8 во просек.
2ипол години го користам , прво он.нет, па сеа уан, задоволен сум, до сега сум немал никаков проблем..како сте задоволни од стабилноста на интернетот ?
планирам да се префрлам на Оне
Искрено, тоа 20GB колку што беше, за таа цена (600ден со се ддв негде над 800 му доаѓаше) , не бев задоволен затоа што имаше многу подобри понуди, ама морав да земам интернет од One затоа што имам и фиксен, и пост-пејд сметка и 2 Boom TV. За брзината и за стабилноста никогаш, ама буквално никогаш сум немал проблем. Ниту паднал нетот, ниту брзината се смалила, ниту сум снемал интернет. Инаку сум од Центар. Се на се, сега со зголемениот лимит, сум презадоволен.Па толку е во пракса
значи генерално задоволен си од интернетот,а од која населба си ?
Имаш технички проблем изгледа.Јави се на техничка подршка кај нив и тие нека провератЗдраво!Го имам пакетот со бум ТВ,фиксен телефон и интернет...Интернетот ми е поврзан преку модем и рутер.. Порано симнуваше со 600 кб/секунда ,а во последните 2 дена симнува со 30 кб/секунда .. интернетот не е тоа што беше ,се избришав се скенирав за вируси небива па останува ист .. Совет за тоа како да ја вратам брзината