A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
ЕПрегледај го приврзокот 42612ве да ги пофалам ОНЕ дека се поправија претходно имав брзина 0.38мбп а сега алал да им е нешто феноменално комшиите до мене имаат МАКС ТВ а јас имам брзина подобрена
2 И ПОЛ МЕСЕЦИ ми ја средуваат брзината,незнам што им е на газдиве на ОНЕ, со сила ме бркаат од кај нив.СРАМОТА
fixnetv.sveto

еј па добар си ти, јас имам Фикс/нет 80гб што треба 8мб да биде брзина ама од 5,20 не мрда

Стандарт ми е таа брзина на мене, мислам дека околу 6мб да биди на мојот пакет, ама пак и со оваа сеа за сеа сум задоволен :)

еј па добар си ти, јас имам Фикс/нет 80гб што треба 8мб да биде брзина ама од 5,20 не мрда
Добар сум со 0,4 мбп,само не ми е јасно што е лош со 0,00 ХА ха ха

Дечки има ли некој друг проблеми со нетот од ОНЕ некогаш отвара страни за пола секунда, некогаш па не ги ни отвара само чека и пуни а страната не ја отвара. Ај нека каже некој ако знае што е проблемот за општо да знам пред да им се јавам и да ги отерам во пм.

Однапред фала :)

Да, го имаме тој проблем. Веќе не ни креваат на телефоните.
Што е проблемот што ова се случува веќе една недела?

Да не е по реони дефектот?Кај мене во Чаир е супер

Јас молам некој упатен да ни одговри во што е проблемот, дали е по реони или што?

Искрено мислам дека сум една од ретките што е задоволна од интернетот и услугата на Оне. Имам ставено интернет уште кога беа он нет и немам видено многу големи проблеми. Многу е ретко да немам интернет, а еве денеска два саата немав и се јавив и после 15минути се среди проблемот. Брзината не е нешто сјајна, ама како што си пишува во договорот така си е.
А ако имате проблеми со тоа што не ви отвара страни или споро ги отвара пробајте да ги смените DNS адресите. :smir:

Ај некој нека ми кажи ако знае зошто на youtube многу бавно ми полни, а и на секое видео...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom