Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто?Официјално нема да има стрит овуј годину![]()
Официјално нема да има стрит овуј годину![]()
За тој не знам, мождаЈа разбра демек нешто ке биде организирано наместо Стритс од страну на општину ама само сс локални бендови од Куманово. Детално не сам упутен. Ке видимо.![]()
STREETS FestivalЗашто?
Зашто?
Слушам во Куманово се зачестиле меѓуетничките тепачки.
Слушам во Куманово се зачестиле меѓуетничките тепачки.
Да и ? да не сакаш и ти да се умешаш
Ништо ново. Од секогаш ги имало.
Како тоа да не сакаш да се умешаш ?
--- надополнето: Sep 6, 2011 7:51 PM ---
Се сложувам дека ги имало, но се почесто слушам разговори како тоа група навивачи тепале некој кој бил сам или 2-3-ца ( се зборува за 15-30 лица насилници, можеш да замислиш за какви особи се работи чим треба толку да се удружат за да тепат некој самец).
.
Да не биле твоите во прашање,тоа е ваша тактика??
Како тоа да не сакаш да се умешаш ?
--- надополнето: Sep 6, 2011 7:51 PM ---
Се сложувам дека ги имало, но се почесто слушам разговори како тоа група навивачи тепале некој кој бил сам или 2-3-ца ( се зборува за 15-30 лица насилници, можеш да замислиш за какви особи се работи чим треба толку да се удружат за да тепат некој самец).
Потоа одмазнички напади од тепаните , што би се рекло око за око зуб за зуб , за невино тепано албанче , се тепаат неколку македонци исто така невини , кои живеат во населби каде албанците се мнозинство.
Чудна работа полицијата да не може да најде ниеден од тие навивачи . Иако верувам дека албанците не пријавиле , тоа е дел од менталитетот , сами да ги решат работите , но полицијата мора да има сознанија , не може тие последните да разберат.