Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе бараш рачна машинка за мелење кафе, најситно ги меле таа.Некоја рачна машина за ореви/кикирики да можам да смелам нешто тврдо во ситен прав.
Незнам дали прашањево ми е за овде ама ај ќе прашам. Дали може некој да ми каже некој добри кафичи, ресторани, кафанчиња, значи може дури и дискотеки ама во Автокоманда и Маџари. Ми треба некое пријатно место за одење на кафе, чисто онака да си седнеш со друштво, но и некое место за навечер излагање или некое кафанче за одење на една пијачка две. Ве молам колку што можете повеќе кажете, зашто навистина не го знам тој дел од Скопје.
Каде можам да најдам пулови за табла?
А сакав да пишам да ми кажувате Битпазар, зашо бев и прашав на неколку места, никој не знаеше.бит пазар, зелен пазар
А сакав да пишам да ми кажувате Битпазар, зашо бев и прашав на неколку места, никој не знаеше.
Прашувам некој што конкретно видел, да ми каже конкретно место.
Каде можам да најдам пулови за табла?
Кај можам да си купам квалитетно (добар материјал), големо, знаме од Македонија? Ама со Ѕвездата од Кутлеш не ова сегашново.
Брзо ми треба.
Кај има Конверс у Скопје?
Фала. Баш на таа ми текна пред малку у гтц.Знам дека има една Конверс во трговски, а и една имаше споена со Адидас во Бисер ама таму немаш баш избор.