Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
I would totally watch her again (талахасе се клика)

vmZKN.jpg

Што се Франко тиче, ми беше дел глума, што мислам дека беше и поентата. Некој си недоквакан дечко тинејџер што е страмежлив и се слика со ајфонот. Ана премногу се трудеше некако, кежуал однос носи победа, без форсирање. Немам баш мислење за Марфи.

Ја сум задоволен што Марфи ќе ги води Оскарите. Мислам дека ќе биде одличен, за оние што го сакаат, и никаков за оние што не го сакаат. Како и сите други. Освен Стив Мартин, него сите го сакаат.

Што мислите за 28 days later и 28 weeks later? Прво се залетав по овој со неделите па среќа видов дека овој со деновите е прв дел зошто мразам прво гледање на втор па на прв дел. Вредат ли да се гледаат филмовиве, или првиот да а вториот не и такви ми ти рабоќе?

Што мислите за 28 days later и 28 weeks later? Прво се залетав по овој со неделите па среќа видов дека овој со деновите е прв дел зошто мразам прво гледање на втор па на прв дел. Вредат ли да се гледаат филмовиве, или првиот да а вториот не и такви ми ти рабоќе?

Двата вредат. Англиска продукција, многу добра атмосфера е доловена. За мене се едни од најдобрите зомби филмови.
--- надополнето: Sep 6, 2011 11:46 AM ---
the_last_airbender_poster.png

I know I know ... Avatar, Twighlight, Harry Potter, Lord of the rings...this.... it's all the same ...BUT I LIKED IT!!! :icon_mrgr:
.

Lord of the Rings го вброја заедно со Twilight, Avatar и овај шо го рецензираше?

I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE!

Lord of the Rings го вброја заедно со Twilight, Avatar и овај шо го рецензираше?

I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE![/quote]

Зборував за содрзината. Во кој од филмовите не вклучено воспоставувањето на рамнотежа?
Како продукција многу јасно дека господарот на простените нема конкуренција.

Се согласувам со Болиглава, дефинитивно едни од најдобрите зомби филмови некогаш направени, посебно првиот, на кој режисер е Danny Boyle. Одлична пост-апокалиптична атмосфера, а секако тоа што дејствието се одвива во Англија допринесува многу за таквата атмосфера. Вториот филм е и повеќе од солидно продолжение, така да ти ги препорачувам и двата.

Последен гледан филм ми е 'Friends With Benefits', го гледав на KINOTEKA.mk со македонски превод.
Супер филмче, Justin ќе има сјајна кариера во Холивуд
Што да ти кажам, актериште е...

Што да ти кажам, актериште е...
Тој е тој новиот актер што го збореа сите? :)

p.s. Со Јонзе сум за Хатавеј и Франко.
p.p.s. @Wot, и јас би ја гледал Хатавеј, но не на оскари :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Кратко и јасно, да.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom