Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дајте препорака за некој добар gaming headset.
Дајте препорака за некој добар gaming headset.
Имам графичка Nvidia GeForce 7300 ама не ми ги фаќа поновите игри,ми сецка. Каква треба да зеам да играм на мира и колку пари ке ме фати ?![]()
За на раат да ги играш новиве игри земи 9800 GT околу 5000 ден ако имаш pci express слот, ако слотот на плочата ти е agp тогаш појаки графички нема да ти фаќаат.
Какви црни 5000 ден., за некоја стотка повеќе може да се земе HD 6750 на ново, на старо 9800GT не би требало да е повеќе од 2500-3000 ден.
До 5000 , ако има воопшто за толку пари.До колку пари?
До 5000 , ако има воопшто за толку пари.
Ок фала , а да те прашам дали може да се купи Razer опрема од негде во Македонија ?До 5000 можеш да земеш само од "гејмерскиве" што ги рекламираат како сараунд слушалки. За повеќе пари тука се Sennheiser HD595 и Audio Tecnica A900 кои се светлосни години подобри од останативе "гејмерски" слушалки. Не дека нема да ти завршат работа некои од Razer или Steelseries, за игри ги бива али за музика или филмови јок.
До 5000 можеш да земеш само од "гејмерскиве" што ги рекламираат како сараунд слушалки. За повеќе пари тука се Sennheiser HD595 и Audio Tecnica A900 кои се светлосни години подобри од останативе "гејмерски" слушалки. Не дека нема да ти завршат работа некои од Razer или Steelseries, за игри ги бива али за музика или филмови јок.
Најверојатно додека не слушнам музика и не изиграм некоја игра на нив - никогаш нема да разберам фрлање 200 евра за слушалки.