Игор Трпески

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
‎- За Македонија да победи коефициентот достигнуваше и до 4, но нашите кошаркари се упорни и ќе ги затворат кладилниците

- Nikola Pekovic igracot na Minesota Timberwolves nema da bide megju startnite EDINAESETMINA

Hrvatska za trojka ima dva od dva, Makedonija pet od eden

и да не го заборавиме легендарното МЕКА РАКА !
мека рака не е од него бе..онака израз е и други луѓе го користат

Лелелеле колку фалеше Игорче за коментатор со гејците :vozbud::vozbud:
На крај ќе имаше се по список да му нареди :icon_lol:

Ќе дочекам ли ден кога човеков ќе има под 15 кикса ... Како и да е, не можам без човеков, у срце ми има влезено (озбилно) :pos:

Ја напраи денеска, следи химната на Босна и Херцеговина и почнува да се интонира нашата химна :)

Ја напраи денеска, следи химната на Босна и Херцеговина и почнува да се интонира нашата химна :)

Само што ја отвори устата и почна да си ги реди киксовите :)

Абе како и да свртиш да не е Игорче кошарката нема да биде иста :)
Човекот премногу фалеше против Грција, со срце коментира, па на крај краева Македонија игра, секој нормален ќе го понесат емоциите и адреналинот. Од срце коментира, шо му текне тоа кажува....."ни срам ни перде"
А не Марјан Ников го слушаш мислиш куглање коментира.

Легенда е Игорче бе...

Ко ќе ми текни со Израелците, клава тројка Војдан... и Игорче: “Добра е тоа топкааа! Добра е тоа топка, браво Војданееее! Фантастичен е овој... ова момче, па и неговиот брат близнак Дамјан, иако досега не заигра во овој дуел...“ :pos:

А не Марјан Ников го слушаш мислиш куглање коментира.

Шо имаш ти против куглањето?

zombi-bowling-2.jpg

Ламоника Ламоника....се римува неговото име нема што..
Првпат да прекинеме серија од едно, две, три, четири, пет непрецизни шута..

ИГОР ЦАР....

--- надополнето: Sep 6, 2011 4:11 AM ---
Иначе,Игорче Олд Доминион го изговори какo Олд Дајмонд
--- надополнето: Sep 6, 2011 4:12 AM ---
Второ европско по ред Македонија влегува во 1/8 финале, 12те најдобри :)

Od natprevarot so Crna Gora... I dali na nekoj od publika kje mu tekne da pobara TIME OUT!
Od natprevarot so Hrvatska... Ilievski za TRI, bravo Vlatko negov 12ti poen, 7ma trojka zanego! :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom