Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581
Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
Секс на прв поглед, за ова не сум слушнала, А за љубов на прв поглед да :)
Како и да е, не сум за само еднаш :) или ќе ја биде или не ќе ја биде работата:p
секс на прв поглед?????:pos: богами ми се нема случено ,сакам да видам како изгледа...онака со првиот поглед и одма да имате секс
шала на страна....не сум имала....ама зошто да не ако некогаш во живот се укаже некоја добра прилика?!мислам ако некој доволно ме привлече сексуално.....why not??!!;)

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Хахахаха, драг Ескобар, немав поим дека коментарот ми е толку сексипилен што на него веднаш ми се фати кандидат. Ова ќе го сфатам како комплимент, да си ми жив и здрав и прав (y)

P.Eskobar

Лева рака на Десницата!
Член од
2 септември 2011
Мислења
95
Поени од реакции
37
, да си ми жив и здрав и прав (y)[/quote]
Сум овие 3 работи!! ;)

P.Eskobar

Лева рака на Десницата!
Член од
2 септември 2011
Мислења
95
Поени од реакции
37
секс на прв поглед?????:pos: богами ми се нема случено ,сакам да видам како изгледа...онака со првиот поглед и одма да имате секс
шала на страна....не сум имала....ама зошто да не ако некогаш во живот се укаже некоја добра прилика?!мислам ако некој доволно ме привлече сексуално.....why not??!!;)
и на лице место одма! зошто после нема веќе да е на прв поглед!! :)

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
jaс сум и тврд!
Аман бе балкански мажишта, притисни дугме изаџе хххххх ...
Па и за една вечер да е, па и да си азер тврд уште од дома, па нели треба, мајка-му-стара, да ја динсташ малку, да омекне таа дотичната, а?;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Аман бе балкански мажишта, притисни дугме изаџе хххххх ...
Па и за една вечер да е, па и да си азер тврд уште од дома, па нели треба, мајка-му-стара, да ја динсташ малку, да омекне таа дотичната, а?;)
зафатен сум со работа, јас сум бизнисмен земјоделец, немам време за поетики, шептења, воздишки и галења. Јас дур клецкам умо ми е во нивата, ѓубривата, резервни делови за трактор, добитокот...

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
зафатен сум со работа, јас сум бизнисмен земјоделец, немам време за поетики, шептења, воздишки и галења. Јас дур клецкам умо ми е во нивата, ѓубривата, резервни делови за трактор,
добитокот...
Хахахха, а дур си на нива мислиш за поетики, шептења, воздишки и галења. Море, море, не ми блефирај, нешто ми кажува дека знаеш ти добро што за каде е ;)
--- надополнето: Sep 5, 2011 12:35 PM ---
Ами за клецање шо прајме?
За инстант клецкање, значи 3 секунди да провериш дали и е полна батеријата, постојат разни пригодни помагала. Инаку, вечерта трае со саати па не мора да брзаш, демек нема да ти стигне времето до сабајле. :ROFLMAO:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Хахахха, а дур си на нива мислиш за поетики, шептења, воздишки и галења. Море, море, не ми блефирај, нешто ми кажува дека знаеш ти добро што за каде е ;)
[
Со таква интиуција на твое место не би играл Лото.

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Жалам ако бев премногу индискретна. Народе, не верувајте во тоа што го погодив за г. Лет 3.
Лет, ти посакувам високи приноси и добри откупни цени.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Maж во хотелски лифт, ненамерно удира со лак згодна женска во ци*ки.
Мажот: - Извините девојко ако срцето ви е меко како ци*ките ќе ми простите.
Жената: - Тебе, ако ку*от ти е тврд како лактот јас престојувам во соба 113.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
За инстант клецкање, значи 3 секунди да провериш дали и е полна батеријата, постојат разни пригодни помагала. Инаку, вечерта трае со саати па не мора да брзаш, демек нема да ти стигне времето до сабајле. :ROFLMAO:
Одма праиш грешка у старт :) Јас не барам за клецКање, туку за клецање шо прајме дај нешо ако има од нога да мавнеме hhh lol

Kajgana Shop

На врв Bottom