Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
хахахаххаха
Ги кажа последните зборови,се поздрави и замина...Еee што ти е животно искуство,само што наврши 98 години :icon_lol:
Некогаш толку и се осеќам дека имам :). Мило ми е што на крај се разбравме, и што на класичен женски начин, одоколу со досетка и хумор успеа да го привршиш говорот. Така се реагира во недостаток на друго, се менува тема, се продолжува со лични напади или се врши зборовна манипулација.

Се гледаме во кафана, пушти коси, ветар да ги носи. :) (еве ти и од мене таков финиш).
Moрам да ве прашам... Се изрокавте после ова?

Инаку сите машки се за, сите женски се против, тогаш сексојве за една вечер шо се случуваат мора да се геј...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Moрам да ве прашам... Се изрокавте после ова?

Инаку сите машки се за, сите женски се против, тогаш сексојве за една вечер шо се случуваат мора да се геј...
Јас и Сусаро сме долгогодишни пријатели. Омилена тема ни е за правата на жените и нивното место во општеството. Се сакаме и се почитуваме. Не сме по рокањето имаме различен вкус.

Член од
31 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
10
sex za edna vecer neeeeee tama ke mi tregna utredenta nisto so ednas samo deca se lazat :)

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Што ќе ви е one night stand... седете си дома, уживајте, еб*те, лижете, лапајте тоа што си го имате.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
losata strana na seks za edna vecer e sto na kraj ke ostanes sam i nikoj iskreno nema da te saka i nema da te svati, znam u starski domovi mnogu zivi mrtovci koi napusteni ziveat, se u svoe vreme.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.179
Поени од реакции
25.996
Јас и Сусаро сме долгогодишни пријатели. Омилена тема ни е за правата на жените и нивното место во општеството. Се сакаме и се почитуваме. Не сме по рокањето имаме различен вкус.
Не го лажи детето. Вистината синко не сакаш да ја знаеш. Уф тоа било двојки, тројки, четворки, мешани градови, искуство, па дури и хумор, музика, интересно, адреналин, отворени погледи, многу топ поминато време. Ако сакаш и ти следен пат да те планираме за рокање, уствари не е рокање, оти не е рок повеќе е да кажам кафанирање, или еве ако сакаш рокање у кафана.

Прво да е плав со плави очи.
Второ да е ироничен и саркастичен.
Трето да има свои пари заработени.
Четврто да не ја започнува реченицата со „ЈАС“ паметњаковиќ ми е најомразената категорија на луѓе.
Кхм Леандра. На кој ми личи вај у описот?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не го лажи детето. Вистината синко не сакаш да ја знаеш. Уф тоа било двојки, тројки, четворки, мешани градови, искуство, па дури и хумор, музика, интересно, адреналин, отворени погледи, многу топ поминато време. Ако сакаш и ти следен пат да те планираме за рокање, уствари не е рокање, оти не е рок повеќе е да кажам кафанирање, или еве ако сакаш рокање у кафана.

Кхм Леандра. На кој ми личи вај у описот?
Знаеш на кој :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Во право беше, не сакав да знам. Не знам зошто сепак се одлучи да ми кажиш, тато.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.179
Поени од реакции
25.996
Во право беше, не сакав да знам. Не знам зошто сепак се одлучи да ми кажиш, тато.
Е како не си сакал да знаеш,поштено си праша па ти одговорив поштено. Не сакаш да знаеш е само узречица, знаеш? Сега ќе не дружиш у кафана?

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Е како не си сакал да знаеш,поштено си праша па ти одговорив поштено. Не сакаш да знаеш е само узречица, знаеш? Сега ќе не дружиш у кафана?
Ако не е +21, по амерички, може. Детали? :)

P.Eskobar

Лева рака на Десницата!
Член од
2 септември 2011
Мислења
95
Поени од реакции
37
Овде вреди да се спомне изреката....без едно можам, со едно не можам!!!

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Ако се нема случено, не значи дека е исклучено.
Не се знае што носи вечерта :)

Kajgana Shop

На врв Bottom