Maкедонија - Финска, 04.09.2011, (72:70), ЦАРЕВИТЕ СЕ ВО 1/8 ФИНАЛЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
АЛЕ АЛЕ ОЛЕ ОЛЕЛАЛАОЛОЕОЕОЕ ОЕО.

На Бо споменик треба, момакот е прав професионалец, нема што да се каже друго за него. Капа доле мајсторе. :cuc: :cuc: :cuc:

Честитки за сите. :cuc:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
момакот е прав професионалец..игра за навивачите на Македонија,игра за неговата кариера,игра за почитта од македонската јавност!!
И што е најважно ИГРА ЗА МАКЕДОНИЈА! :)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Е многу ми се свиѓаат вакви луѓе ко тебе, експерти, браво.
Не дека нешто експерт глумам, али кажи ми дали не требаше да викне тајм аут 30 сек при крај кој ни беше последен напад?
П.С. Честито победа и утре нека си играат тие што не влегле до сега, нека одморат малце нашите ХЕРОИ.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
slatka pobeda ;)
CHESTITKI (y)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Честито до сите Македонци! :)

Извадивме глава, сега се надевам нашите ќе се соземат и утре ќе ја довршат работата против БиХ.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.961
Поени од реакции
15.195
Е многу ми се свиѓаат вакви луѓе ко тебе, експерти, браво.
Е ај кажи што му сметаше да викне тајм аут пред слободните на Борче или пред последниот напад ??
Утре ќе си го расипе просекот Илиевски, на негово место Мираковски ќе игра, и решен проблем...
Доста му беше од преведување на Мираковски, треба малце да заигра за Македонија, ако ништо друго на крај од мечот едно оро нека изврти. :D
ахахахах ја се чудам шо го викнале мираковски место некој помлад да земат и денес приметив дека уствари е преведувач :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Баш како што реков,значи no miss сум последниве 3 утакмици,фала ви на вниманието на сите и немојте да го браните за крајот ДОКУЗОВСКИ,не викам дека не водеше лошо ,едноставно мора тактички подобро да реагира во битните моменти,на 5 секунди до крај имаме слободни,неискористен time out ,нема што да се тактизира треба да го седне човекот да се олади на клупа,да биде максимално сконцентриран за слободните...имавме среќа што "човекот" се викаше БО и е доста прецизен изведувач,да беше некој друг лесно можеше да промаши...
Честито нека ни е.:cool:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Со денешната победа над финска,Македонија започнува на европа да и дава позивни телефони со префиксот 72:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom