P
PewDiePie
Гостин
Дечки знаете што,Македонија ја утепа грција у баскет. Чисто да ве освежам ако не сте во тек.
Да, таква е поставеноста, но кога сме во напад често се трансформираше во 4-3-3. Пато оди (т.е. останува десно), Касано/Робињо, па и Батенг лево... Погледај некој натпревар од минатата сезона и ќе видиш. Робињо и Пато некогаш знаеа да ги сменат страните...па тогаш робињо или касано играат поназад позади пато и ибра не се шпицови се враќаат поназад
Ист ваков пост вчера прочитав во еден друг фан клуб... барем да почекаше два дена, па да се правиш паметен, вака памтиме уште...деца јавен е форумов , што тресете само зелени 1 пост нема асален ... фалат старите росонери да пишат нешто асално...
Па и ти си стручњак у пм Ван Бомел десно си го ставил аквилани ај погодил си го може и лево да игра ама во Милан ќе игра центар или десно доколку боатенг не играГо жалам форумот што има такви како тебе... секој се прави дека се знае и тоа не ти докажуваат дека не си во право со ДОКАЗИ, туку у смисол ти размислуваш овака, што си ти, што се разбираш и сл... а како што гледам се повеќе ги има такви...
Ебаве стручњаците!!! Имајте добра дискусија, имајте интересни моменти на форумот, а не да си ја докажувате својата (не)интелигенција...
п.с Постот е наменет за неколку луѓе..
btw еве ја како би играл оваа година
одбрана Абате-Мексес-Силва-Таиво
среден ред Бомел-Боатенг-Аквилани-Робињо(АМ)
напад ибра-пато
Што знам некако не ми е сигурен касано, немора да значи дека ако одиграл 2-3-4 пријателски добри дека се враќа у форма. За од клупа да влегува е супер, ама прв состав некако не ми штима, али не се знае можеби ќе му крене оваа сезона...
Дајте да видиме која би била вашата постава за оваа година ... Поздрав
дај линкНајнова шпекулација што прочитав е дека Пипо можел да оди во Турција во потрага по европски фудбал.... Таму трансфер пазарот е отворен до Понеделник, што мислите вие за ова?
АЛОООО бе ... така го направив составот он ДМ овие двајцата ЦМ и Робињо АМ, фала богу им ги знам позициите, ме мрзеше да ставам цртички за да можат глупавите како тебе да разберат...Па и ти си стручњак у пм Ван Бомел десно си го ставил аквилани ај погодил си го може и лево да игра ама во Милан ќе игра центар или десно доколку боатенг не игра
абиати
абате/(замброта)-неста/мексес-силва-таиво/замброта
боатенг/аквилани-ван бомел/(аквилани)-ночерино/емануелсон(сидорф)
робињо/ел шарави(сидорф)
пато/ибра/касано
и запамтите го овај состав и не си правите сами формации не ми изигравајте како Гаспарини да сте
Алоооо бе јас им ги знам позициите пишувај поубаво затоа шо има некои како тебе шо не знаат, јас сум за тебе Алегри бе уставри ај коа не знаеш со кој пишуваш поарно трај сиАЛОООО бе ... така го направив составот он ДМ овие двајцата ЦМ и Робињо АМ, фала богу им ги знам позициите, ме мрзеше да ставам цртички за да можат глупавите како тебе да разберат...
Ја дечко не се замарам со форумов уопште па да глеам низ други фан клубови,чат пат отварам фк милан и тоа е ... не глумам паметњакович ,туку видов што се зелени тресеа децата ,ако се пронајде во тие твој проблем..Ист ваков пост вчера прочитав во еден друг фан клуб... барем да почекаше два дена, па да се правиш паметен, вака памтиме уште...
Башка, земи напиши ’асален’ пост, да не ти брани некој?
Кое е детето!?
Онака на интернет ја најдов па и ти, интересна еКое е детето!?