Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.266
Поени од реакции
14.590
па тогаш робињо или касано играат поназад позади пато и ибра не се шпицови се враќаат поназад
Да, таква е поставеноста, но кога сме во напад често се трансформираше во 4-3-3. Пато оди (т.е. останува десно), Касано/Робињо, па и Батенг лево... Погледај некој натпревар од минатата сезона и ќе видиш. Робињо и Пато некогаш знаеа да ги сменат страните...
--- надополнето: Sep 4, 2011 3:01 AM ---
деца јавен е форумов , што тресете само зелени 1 пост нема асален ... фалат старите росонери да пишат нешто асално...
Ист ваков пост вчера прочитав во еден друг фан клуб... барем да почекаше два дена, па да се правиш паметен, вака памтиме уште... :)

Башка, земи напиши ’асален’ пост, да не ти брани некој?

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Најнова шпекулација што прочитав е дека Пипо можел да оди во Турција во потрага по европски фудбал.... Таму трансфер пазарот е отворен до Понеделник, што мислите вие за ова?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
Го жалам форумот што има такви како тебе... секој се прави дека се знае и тоа не ти докажуваат дека не си во право со ДОКАЗИ, туку у смисол ти размислуваш овака, што си ти, што се разбираш и сл... а како што гледам се повеќе ги има такви...
Ебаве стручњаците!!! Имајте добра дискусија, имајте интересни моменти на форумот, а не да си ја докажувате својата (не)интелигенција...
п.с Постот е наменет за неколку луѓе..
btw еве ја како би играл оваа година
одбрана Абате-Мексес-Силва-Таиво
среден ред Бомел-Боатенг-Аквилани-Робињо(АМ)
напад ибра-пато
Што знам некако не ми е сигурен касано, немора да значи дека ако одиграл 2-3-4 пријателски добри дека се враќа у форма. За од клупа да влегува е супер, ама прв состав некако не ми штима, али не се знае можеби ќе му крене оваа сезона...
Дајте да видиме која би била вашата постава за оваа година ... Поздрав
Па и ти си стручњак у пм Ван Бомел десно си го ставил :pos:аквилани ај погодил си го може и лево да игра ама во Милан ќе игра центар или десно доколку боатенг не игра ;)
абиати
абате/(замброта)-неста/мексес-силва-таиво/замброта
боатенг/аквилани-ван бомел/(аквилани)-ночерино/емануелсон(сидорф)
робињо/ел шарави(сидорф)
пато/ибра/касано
и запамтите го овај состав и не си правите сами формации не ми изигравајте како Гаспарини да сте :pos::pos::pos:
--- надополнето: Sep 4, 2011 10:40 AM ---
Најнова шпекулација што прочитав е дека Пипо можел да оди во Турција во потрага по европски фудбал.... Таму трансфер пазарот е отворен до Понеделник, што мислите вие за ова?
дај линк :D

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.191
Па и ти си стручњак у пм Ван Бомел десно си го ставил :pos:аквилани ај погодил си го може и лево да игра ама во Милан ќе игра центар или десно доколку боатенг не игра ;)
абиати
абате/(замброта)-неста/мексес-силва-таиво/замброта
боатенг/аквилани-ван бомел/(аквилани)-ночерино/емануелсон(сидорф)
робињо/ел шарави(сидорф)
пато/ибра/касано
и запамтите го овај состав и не си правите сами формации не ми изигравајте како Гаспарини да сте :pos::pos::pos:
АЛОООО бе ... така го направив составот он ДМ овие двајцата ЦМ и Робињо АМ, фала богу им ги знам позициите, ме мрзеше да ставам цртички за да можат глупавите како тебе да разберат...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
АЛОООО бе ... така го направив составот он ДМ овие двајцата ЦМ и Робињо АМ, фала богу им ги знам позициите, ме мрзеше да ставам цртички за да можат глупавите како тебе да разберат...
Алоооо бе јас им ги знам позициите пишувај поубаво затоа шо има некои како тебе шо не знаат, јас сум за тебе Алегри бе уставри ај коа не знаеш со кој пишуваш поарно трај си:P :pos:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ист ваков пост вчера прочитав во еден друг фан клуб... барем да почекаше два дена, па да се правиш паметен, вака памтиме уште... :)

Башка, земи напиши ’асален’ пост, да не ти брани некој?
Ја дечко не се замарам со форумов уопште па да глеам низ други фан клубови,чат пат отварам фк милан и тоа е ... не глумам паметњакович ,туку видов што се зелени тресеа децата ,ако се пронајде во тие твој проблем..

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Играле Легендите на Милан против Indonesia All Star

4 гола на Сержињо, 1 на Дида и асистенција :icon_lol:

ПС : еден коментар - Seems like Serginho could easily take the place of Antonini even if he's 40

P

PewDiePie

Гостин
^ Немој олку инцестуозно брат,се добива впечаток дека и ги крадеш и шмркаш гаќичките.

:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom