Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Darn, помина нешо 10 дена од задњиот собир што бев и се подзабораив троа.
Ај да пишам сеа.
Со Стево МС една рекапитулација уште од Велес пред 4 години.
Со Princess of Evil... Quite amazed, I say. Дај уште некој постар да собереме следен пат.
Со Cowdilac. Случајно претставен како Дмт.
Со Vaga25. Мистериозно беше присутна. (mistery must be annihilated next time:D)
Со другаркаи`насатори. Ми ја пееше Haunted од Еванесенс. Поштовање
Со Антоние. После ми кажаа за бившиот ник. Astonished.
И оваа минатата субота на кратко со Аллександар. Од негде ми е познат типов.

Неам пишано на темава -.-
Од пред собиранка ги знам: stefi, DonJas, statusQuO, GoD.HateUSaLL, DarkKing
Од после собиранка (т.е. сега де) ги знам: Natural-girl, Dzis, Новинарка, Ханзо, ПараноиК, Џену Грл, TonInter, Tonchie, Psyside, RocknRolaa, Maggie капачето!, filipronaldo и Крстеник (со последниве двајца се имаме еднаш во парк видено, пред собиранка). На крај блиц онака, Вештица.

Ааа, да, и ApocaLypto не-модераторот го знам.
Уу да се дополнам: Стар Почетник, vaga25, Crazy in love, Антоние, Моника!, devil!, Војводата лавот, MetalCore, smexy, бебушот, power-mkd, Saladin, Alex the great....

Имало собиранка а ја не сум знаел -.-

Ѕенѕав со Ивањушка у први редови на Пиволенд :) Клаберка и пол. :cuc:
Се помуабетив малку и со Филозофка, иако веќе ја нема на форумов, сепак ќе ја спомнам затоа што велешанка, а со самото тоа, значи дека се работи за привлечна млада дама.

Да си направам апдејт на листата а и кујзнае кај ми е, значит GoD.HateUSaLL, Dark King,
и најтазе од вчера Тончи, падна јако шизење на Пиволендо :D ...наредна прилика се надевам ќе го упознаам подобро :)

Некој од или блиску до Нова Колонија?
За да познавам и јас некој од форумчево :)

Ѕенѕав со Ивањушка у први редови на Пиволенд :) Клаберка и пол. :cuc:
Се помуабетив малку и со Филозофка, иако веќе ја нема на форумов, сепак ќе ја спомнам затоа што велешанка, а со самото тоа, значи дека се работи за привлечна млада дама.

Тончи, и мене ме виде пред да одеш на Кирил Џајковски, со Сатори и Смекси у трговски:) Ама не го сметам тоа за запознавање. Има време, ќе се запознаеме поубаво;)

Јас запознав...многумина.
Бог да ми прости дарк кинг, кате натурал, смекси, војводата лавот., принцес оф ивл, искра...и други не памтам :/

Pa definitivno na listata moram da go nadoplnam Fasty.Da,toa e eden lik izlezen od strip...Deckoto e nov na forumot i me smee do solzi.
Se izvinuvam na latinicata.

На фудбал се запознав со Acid, gade, ЈУриАркадиевич,Сајбер, El_Matocho,Bobipp, Ханибал,Топче,Марјан-Мики, Kaiser, Ctculhu^ ... :icon_mrgr:

Мислам дека веќе не е ни на форум, ама сама се претстави вчера и рече дека се знаеме..појма немам. mawe4ko ја запознав де

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom