ПОЛИТИКО - Наша ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добредојде, Саше. Досега на форумов никој те нема навредено лично тебе со погрдни зборови (барем така мислам од тоа што го имам прочитано јас лично), па и не очекував да прочитам и од тебе такво нешто.
Ако си ти позади овој јузернејм, би требало малку поцивилизирано да пишуваш, сепак си лице кое претставува некој каков-таков авторитет медиумски.

И пробај пишувај кирилично, поубаво е за очи ако не друго.

Политоко го имам гледано само неколку пати...кога гости му беа Стево Пендаровски,Владо Бучковски,Латас и уште неколку...Мислам дека шоуво е добро.Сега неможе да се каже дека е најпознато затоа што гоем е процентот на луѓе кои немаат кабловска телевизија па за да гледаат Наша ТВ ама мене немие лошо Саше си ја тера работата така како што треба и со грубите е погруп со интелектуалците(а тоа знаеме дека не се сите што се деклалираат како интелектуалци во Македонија) си е така како што треба им остава збор културно се однесува.
Латас...Па Латас мислам дека нетреба човеков да се бави со новинарство.Колку што знам јас новинар несмее да се изјаснува з анекоа политичка гарнитура,несмее да се однесува малограѓански,несмее да пцуе и понижува.Тој сето тоа го прави згора на тоа е и главен и одговорен уредник па така од него се очекува да биде уште посериозен и да дава поквалитетни анализи за било кој.
Но ете Македонскиот народ го профати него.Си има љубители и луѓе кој просто неможат да го поднесат(не ме прашувајте кои се побројни оти незнам :D )Мислам дека крајно безобразно се однесува и премногу е самобендисан за да може некој да го нарече новинар па камо ли интелектуалец.

Види го ти сашето се регистрирало само за да покаже колку е ГЛУП :pos: и да не вреѓа, кретенчино една премачкан си со толку бои и толку смрдиш шо дури и твор би ти позавидел или што би рекле србите толико смрдиш да сви једва чекају да прднеш :ROFLMAO:

Сашко Ивановски е амбициозен долгогодишен студент на Електро кој сака да биде водител :pos: и сака еден ден да биде славен. Бидејќи има малку поддржувачи и гледаност дотичниот сака славата да ја стекне со навредување на оние кои не се согласуваат со него, со самобендисаност и бегство од реалноста. :icon_lol:
Затоа чекај оти Сашко може и подобро :pos:
Патем првиот пост му е полн со навреди така да би било нефер ако не го пријавам :pos:

Сашко Ивановски е амбициозен долгогодишен студент на Електро кој сака да биде водител :pos: и сака еден ден да биде славен. Бидејќи има малку поддржувачи и гледаност дотичниот сака славата да ја стекне со навредување на оние кои не се согласуваат со него, со самобендисаност и бегство од реалноста. :icon_lol:
Затоа чекај оти Сашко може и подобро :pos:
Патем првиот пост му е полн со навреди така да би било непристојно ако не го пријавам :pos:
НЕтреба воопшто да прајме муабет кој какво образование имал со му користи на Латас образованието кажими кога се понаша онака?
Саше барем е секогаш обијективен никогаш не рекол само за едни добро а за други лошо секогаш се држи за фактите

u_mad_bro_Picture_Challenge_3-s469x428-160564-535.jpg

Ајде Саше смири се малку, срамота е така да вреѓаш... :)

sho sega e debatava pak otvorena? a zasho beshe zatvorena in the first plejs?
--- надополнето: Sep 3, 2011 1:46 AM ---
Dali e Sashe isklucen od forumot kajgana? Zoshto beshe zatvorena debatata? Mi rece deka imalo vregjanje, otkako ja procitav celata debata, Sashe go narekuvaat bezmalku non stop u site postovi glup, moron, kreten, izrod i slicno, neli e toa vregjanje? Neli se toa dvojni standardi ne razbiram? Shto znaci ne bevte fer kon nego oni go narekuvaa moron i degen i izrod a koga on malku im gi zapleska gazinjata vie gi zashtitivte kako mali deca pa i go isklucivte covekot? znaci vie go isklucivte covekot za koj beshe debatata u koja se frlashe drva i kamenja po nego na najnavredliv nacin zatoa sho vregjal? Pa kade e tuka logikata ne razbiram?!?!?!

sho sega e debatava pak otvorena? a zasho beshe zatvorena in the first plejs?
--- надополнето: Sep 3, 2011 1:46 AM ---
Dali e Sashe isklucen od forumot kajgana? Zoshto beshe zatvorena debatata? Mi rece deka imalo vregjanje, otkako ja procitav celata debata, Sashe go narekuvaat bezmalku non stop u site postovi glup, moron, kreten, izrod i slicno, neli e toa vregjanje? Neli se toa dvojni standardi ne razbiram? Shto znaci ne bevte fer kon nego oni go narekuvaa moron i degen i izrod a koga on malku im gi zapleska gazinjata vie gi zashtitivte kako mali deca pa i go isklucivte covekot? znaci vie go isklucivte covekot za koj beshe debatata u koja se frlashe drva i kamenja po nego na najnavredliv nacin zatoa sho vregjal? Pa kade e tuka logikata ne razbiram?!?!?!
Саше е баниран за пцуење.
Во моментот кога Саше беше критикуван тој беше јавна личност, како Амди Бајрам и Џорџ Дуплове Буш. Немаме предвидено казни за навреди кон личности кои не се на форум.
Од моментот кога Саше стана член на форум, за секоја навреда кон него ќе следеше и соодветна казна. За жал, Саше уште во првиот пост ја заврши авантурата на форумов. (Постовите се избришани иначе)

Колку што разбрав, на банираниот му стигнува и е-маил на кој може да се обрати до админите. Ако тие решат да го амнестираат, би било добро за темата. Во секој случај, правилата важат за сите и толеранција за пцуење мајки и слично општење немало и нема да има за никого.

Се надевам дека појаснив некои работи.

Јас ја гледам емисијава кога ќе ја фатам. Ја гледав малку онаа со Латас, со Стево Пендаровски ја гледав, Со Катерина Цаневска Арсовска, Тито Петковски, Стојан Андов, и сигурно уште некоја ама не се сеќавам. Дека е глуп, не би рекла барем не до степен каков што го направивте, типов факат има муда да постави такви прашања и мислам дека треба една ваква личност, кога веќе не гледаме ТВ дуели, барем ќе гледаме вакво плескање, без разлика дали е водителот исплескан или гостинот. Му треба пракса, тоа дефинитивно, сеуште е неискусен, но како за почеток не е лош. Концептот е во ред, но некако како на шала да е снимана, во тоа студиото... За таква емисија да привлече гледаност треба на многу работи да обратат внимание. Мене ми е океј, само имам забележано кога му гостува некој од Сдсм, Бранко од уста не го вади :) Како комплекс да му е. И навистина мислам дека нема потреба од толку плукање, факт е дека никогаш досега барем колку што јас се сеќавам немало ваква емисија. Типот да поработи уште малку, да стекне искуство и пракса, јас мислам дека ќе бидне нешто од него. Барем добар сеир се фаќа, ако ништо друго:)

Саше е баниран за пцуење.
Се надевам дека појаснив некои работи.

Користи финта "центар пажња". Ама со такво однесување пажњата ја добива во центарот од неговиот задник.

http://www.facebook.com/sashe.ivanovski1?sk=wall

Овој е забеган, дефинитивно :cenzura:... Мислев дека е океј, ама откако му го расчепкав профилот на фб, едноставно се згрозив како е можно едно јавно лице и тоа во подем, да користи толку пцовки. Друго - не прифаќа критика, трето, навредува на лична основа, а го боли кога него го навредуваат (од темата ова). (n)(n)(n)

Мислам дека после ова, ни емисијата нема да му ја гледам:eek:

Agenda za Politiko:
Ponedelnik, 5 septemvri 17 casot Boki 13 ka
Cetvrtok, 8 septemvri 17 casot Amdi Bajram
Ponedelnik 12 septemvri 17 casot Aco kabranov

Sashe Ivanovski Naj legendaren beshe administratotorot na forumot so koj prepiskata odeshe otprilika vaka, JAS: dobro be kretenu, ovde na forumot 2 dena se jade trici za mene na kilo me narekuvaat degen kreten glup mrdnat i ti ic kur ne ti cueshe, koga se vkluciv ja malku da gi zapleskam po gazinjata moronski ti me banira posho navodno sum vregjal. Pa dobro be konju ti lud li si? Daj ako si administrator ne se ponashaj moronski i daj pushti neka ide debatava...na sho on kaza deka sum bil novinar i trebalo da bidam kulturen a oni bile deca i da sum g ostael na raat...apa on povekje gi navredi upm..
23 hours ago · 1 person

http://www.facebook.com/sashe.ivanovski1?sk=wall

Овој е забеган, дефинитивно :cenzura:... Мислев дека е океј, ама откако му го расчепкав профилот на фб, едноставно се згрозив како е можно едно јавно лице и тоа во подем, да користи толку пцовки. Друго - не прифаќа критика, трето, навредува на лична основа, а го боли кога него го навредуваат (од темата ова). (n)(n)(n)

Мислам дека после ова, ни емисијата нема да му ја гледам:eek:
Abe ve citam vaka i si se cudam. Od kaj ste be vie deca, sho ovoj neverojaten puritannizam, toa gadenje od vulgarosti prosto zaprepastuva me shokira...Taa makedonska opsednatost so sterilnosta cinam e nesvojtsvena za nashite prostori, ne znam od kade taa potreba da se bide cist koda debatiram be so monahinjite u toj strumickiot manastir vodoca..cudo edno be..
--- надополнето: Sep 3, 2011 9:59 AM ---
Користи финта "центар пажња". Ама со такво однесување пажњата ја добива во центарот од неговиот задник.
i ova e pretpostavuvam kulturno ponashanje na forumov, i se dozvoluva..kako samo mozete da bidete do tolku so dvojni standardi ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom