Фан Клуб: Јувентус

A

apidrone

Гостин
Не ми викај ми го пукна тапанчето. Шо мислиш јас неќев да се шитни. Она шо го кажав е единствената работа шо во моментов шо можи да ја напрај Амаури да не го свират навивачите. (да докажи дека има вистина во то шо го кажва агентот, макар шо е сци фи)
Ко да му е гајле него дали го свират навивачите.

С

сашенко

Гостин
Ко да му е гајле него дали го свират навивачите.
И така нема ни да доаѓа на утакмица.Ке го пушти со резервите и нема да го гледа.И така е јасно дека само за платата остана и покрај тоа што знае дека нема да игра, сега Конте нема потреба да го гледа ни на тренинг.Нема лицето да му го видат ни на утакмица ни на тренинг со прв тим навивачите

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
А да ве прашам,овој Циглер коа го земавте ова лето,или беше пратен на позајмица негде па се врати?

С

сашенко

Гостин
А да ве прашам,овој Циглер коа го земавте ова лето,или беше пратен на позајмица негде па се врати?
Летово дојде одма на почетокот.Од Сампдорија дојде за без пари:) сега ке го пратат на позајмица и ке земеме некој денар и слдната ке го продадеме и ке извадиме пари од него.Ама требаше шанса да му дадат.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Летово дојде одма на почетокот.Од Сампдорија дојде за без пари:) сега ке го пратат на позајмица и ке земеме некој денар и слдната ке го продадеме и ке извадиме пари од него.Ама требаше шанса да му дадат.
Мене тоа ми падна чудно,сте го земале ова лето и одма го давате,ако е така зашто воопшто го земале,и Марота како Морати,си ќути си ќути и ке направи на крај нешто.

С

сашенко

Гостин
Мене тоа ми падна чудно,сте го земале ова лето и одма го давате,ако е така зашто воопшто го земале,и Марота како Морати,си ќути си ќути и ке направи на крај нешто.
Не фер испадна према играчот.Ако знаше дека не го сакаат кај нас и така беше слободен играч можеше било каде да отиде за без пари и да бара врз основа на тоа плата поголема.Вака ние го земавме без пари, сега ке го продадеме и со тоа ние сме во ќар а он платичка колку што ке му понудат таму.Ке има и он ќар од трансферот ама многу подобро ке му беше да отидеше слободен каде што сакаше на стартот на летово.Марота изигра тука мајмунски, јбг.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.291
Поени од реакции
5.952
според мене со овој играчки фонд најдобро е да се игра 4-3-3 со Видал-Пирло-Красич во средината и Вучинич-Матри-Кваљарела во нападот,мислам дека ќе има далеку подобра ефикасност,а со спремни Видал и Красич и добро покривање во дефанзивните задачи
останува да видиме дали Конте ќе се “изгори“ со оваа таканаречена 4-2-4 која функционира најдобро на хартија или ќе заигра со она најдоброто што го има сезонава
Во 4-3-3 (ако нападот е Вучинич-Матри-Кваљарела),средината најдобра би била Видал--Пирло--Маркизио. Красич е класично крило, и со ваква формациска поставеност од 4-3-3 да игра на местото на Вучинич или Кваљарела во нападот, или на клупа. Красич минатата сезона покажа дека дефанзивата не му е силна страна и токму поради тоа средината на Јуве подобро би функционирала со Видал-Пирло-Маркизио, отколку на местото на Маркизио да е Красич.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Во 4-3-3 (ако нападот е Вучинич-Матри-Кваљарела),средината најдобра би била Видал--Пирло--Маркизио. Красич е класично крило, и со ваква формациска поставеност од 4-3-3 да игра на местото на Вучинич или Кваљарела во нападот, или на клупа. Красич минатата сезона покажа дека дефанзивата не му е силна страна и токму поради тоа средината на Јуве подобро би функционирала со Видал-Пирло-Маркизио, отколку на местото на Маркизио да е Красич.
ростерот е прилично голем со просечни играчи,така а на никој не му е загарантирано местото - ќе мора да си го избори....Красич можи да оди во тришилката,на негово место да си влези Маркизио за кој неодамна имаше анализа дали е профил на играч за голем клуб и дали ќе стане таков воопшто......момакот има потенцијал,но дали е до средината или до него што нема константни натпревари туку блесок одвреме - навреме.....годинава ќе дознаеме дали Маркизио може да биде идниот столб во средниот ред на Јуве

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Не ми викај ми го пукна тапанчето. Шо мислиш јас неќев да се шитни. Она шо го кажав е единствената работа шо во моментов шо можи да ја напрај Амаури да не го свират навивачите. (да докажи дека има вистина во то шо го кажва агентот, макар шо е сци фи)
Kako bre da ne vika koga eden riberi e vo tia pari .

Kajgana Shop

На врв Bottom