90? where?Епа дај 90 за ред бул и ќе добиеш крииииилјааа... од змеј.![]()
Бензинска Макпетрол.90? where?
True thatБензинска Макпетрол.![]()
Вечер ќе пука опасно техно на dance stageTrue that
Mene mi e ok pivo festov, vcera beshe malce poise tinja na tie RHCP tribute bandot, ama pa na Dzajkovski si projdov bombonaKe vidime vecer kako ke bide na Dance stage-ot, se ide specijalno za beatnex crew
![]()
Хрватскиот поп/рок/фолк состав Belfast Food ќе ја зачини пивската атмосфера со уникатен ирски звук.Вечер ќе пука опасно техно на dance stage![]()
Ах бее.... Ем убаво си пишав dance stage, ем пак не си ме сфатил.Хрватскиот поп/рок/фолк состав Belfast Food ќе ја зачини пивската атмосфера со уникатен ирски звук.
Hypnotized
Белградскиот бенд Hypnotized настапува во стандардна рок постава, тапани, гитара, бас и вокал.
Darkwood Dub е уникатен белградски музички колектив. Веќе од самото формирање, во 1988 се наметнаа со посебна рокенрол естетика која публиката веднаш ја препозна. На сцената се активни 20 години успешно експериментирајќи со електро, поп, даб и реге,
Синтезис..
на кој мислеше кога рече техно?
:\
денес мислам дека никој нема да оди
Ми се повраќа коа ќе ги видам бендовиве, за *** не ги бива.Хрватскиот поп/рок/фолк состав Belfast Food ќе ја зачини пивската атмосфера со уникатен ирски звук.
Hypnotized
Белградскиот бенд Hypnotized настапува во стандардна рок постава, тапани, гитара, бас и вокал.
Darkwood Dub е уникатен белградски музички колектив. Веќе од самото формирање, во 1988 се наметнаа со посебна рокенрол естетика која публиката веднаш ја препозна. На сцената се активни 20 години успешно експериментирајќи со електро, поп, даб и реге,
Синтезис..
на кој мислеше кога рече техно?
:\
денес мислам дека никој нема да оди
моја грешкаАх бее.... Ем убаво си пишав dance stage, ем пак не си ме сфатил.
Еве на кој мислев.
ПЕТОК, 2 Септември> Tech house, Techno
21:00 – 22:00 Andreas HZ
22:00 – 01:00 Kinjo, Tanimed & Argeadi B2B [BEATNEX]
01:00 – 04:00 Flooder [POLLUX] B2B Goran Kan [KERKEZ]
грасијас, да знам кај да си набавам крилцаБензинска Макпетрол.![]()
денес одмарај, а утре вечер пробај дали си се подобрил кондициски, мавни едно повеќе од вчераЛеле лаком гз трагедија.Пробај едно,две три...десет итн. одење дома сум блуел ко змеј
Денес ако одам капка нема да пробам,е утре веќе одма е подруго![]()