- Член од
- 30 август 2011
- Мислења
- 87
- Поени од реакции
- 41
Да не биле Металика, тешко дека ќе бил некој од тие бендови тоа што е сега.Mеталика тешко дека го дигна металот до совршенство,има многу подобри бендови од нив! :lol:
Да не биле Металика, тешко дека ќе бил некој од тие бендови тоа што е сега.Mеталика тешко дека го дигна металот до совршенство,има многу подобри бендови од нив! :lol:
Абе ајде, не заебавај!Да не биле Металика, тешко дека ќе бил некој од тие бендови тоа што е сега.
Брат, никој не може да негира дека Металика биле легенди, се легенди и ќе останат легенди. А за Лимп Бизкит јасно ми е дека има премногу хејтери, а тоа е мој личен вкус што баш они ми се омилен бенд. Не дискутираме тука за Лимп туку за Металика.Абе ајде, не заебавај!
Металика биле добри порано, сега се тиње. Нема дискусија тука. И тие никој и ништо не дигнале, има многу метал „џинови“ што помогнале металот да го достигне врвот. Иначе сепак твоето корисничко име кажува сѐ за металот... љољ лимп бизкит
Ги имаш најголемите позери на времињата на твоето корисничко име, како сакаш да дискутирам за метал со тебе?Брат, никој не може да негира дека Металика биле легенди, се легенди и ќе останат легенди. А за Лимп Бизкит јасно ми е дека има премногу хејтери, а тоа е мој личен вкус што баш они ми се омилен бенд. Не дискутираме тука за Лимп туку за Металика.
А што има врска корисничкото име, со разговорот со Металика предходно?Ги имаш најголемите позери на времињата на твоето корисничко име, како сакаш да дискутирам за метал со тебе?
И Аца Лукас да го имам на слика и на корисничко име, не сфаќам што тоа тебе ти прави разлика? Можеби и мене не би ми се свиѓал твојот личен вкус и омилените бендови, и пак ќе кажам тоа не е битно кога темата на дискусија тука е Металика. А ти бегаш офтопик.Ги имаш најголемите позери на времињата на твоето корисничко име, како сакаш да дискутирам за метал со тебе?
Ok, keep rollin' хахахаИ Аца Лукас да го имам на слика и на корисничко име, не сфаќам што тоа тебе ти прави разлика? Можеби и мене не би ми се свиѓал твојот личен вкус и омилените бендови, и пак ќе кажам тоа не е битно кога темата на дискусија тука е Металика. А ти бегаш офтопик.
Сега пак го преслушувам.Преслушав се што викаат дека е leaked материјал и претпоставував дека нa многумина нема да им се свиѓа новиот DT, иако хармонски се враќаат во Images and Words.
Зашо да не бе, LaBrie ги компонира песните во неговите соло проектиСега пак го преслушувам.
Завчера беше пролазно и не ми остави впечаток.
Сега е сосема друга приказна. On the backs of angels ми е онака у некој поп стил, пролазна песничка, другите се јако средени. Некако миксањето е малку поразлично, ама како за прв после Портној се трпи. Сепак, не е Metropolis, Images and Words и A change of seasons.
P.S. Гледам LaBrie е кредитиран како композитор на некои од песните? You kidding me?