US OPEN 2011

• Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Имало и ќе има само кај глупиве жени, не викам дека кај мажите нема, но се за 95% помалце, незнам како може да се такви жените, ќе освои Вимблдон, ќе отпадне од анонимна у прво коло, Возњацки е цела година прва на WTA, а нема гренд слем освоено, глупости ..

п.с Како може бе против Рафа сите така да играат, види го типот што праи, ц.цц.ц

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ииии овај Голубев улав е, скроз.. Надал некако не сум уверен дека може да стигни до полуфинале на УС Опен
--- надополнето: Aug 31, 2011 1:57 AM ---
Makedonec_7,

ако имаш добар вовед при рака, стај ми го на ПП ќе го ставам во првиот пост.
Инаку што мислиш како фан на Надал до кај ќе стигнеме ?

И за Давиденко - Додик мислење вашо ?
Неам бе, слабо, али ќе спремев нешо, ако не ме банираја за безвезе... Вака неам мотив

Второ, како фан на Надал од ова шо го гледам во живо, кај шо се мачи со Голубев, не далеку, не далеку.. Прв поозбилен тест и мислам дека ќе падни на некој од Цонги Монгите... Но, ќе видиме, максимум полуфинале.. Не знам зошто, но овој Рафа не е оној кој го знаеме

За Двиденко Додик искрено мислев дека ќе победи Додик, иако го видов резултатот.. Да го играв првово коло, а не го играв во кладилница, ќе изгубев.. Сигурно ! :) Али ретко играм прво коло, сега наредново чекам киксој на фаворити.. Можеби на Блејк :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
Е колку сакам вака кога е потценуван Рафа :)
Што е потценувам бе дечко, синоќа да беше овој Голубев малце поарен психички имаше да ги изеде во три сета, и обратно да биди резултат.
Не гледај дека победил 3-0 и не беше баш така лесно, меч кој траеше 3 часа и противникот да ти има 7 сет топки, и неколку брејк топки во секој од трите сета и да има предност, незнам дали треба да се смета за Надал како еден од главните фаворити на турнирот...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Od 3-5 15-40* Nadal go zema 7-6 i vo 3ot od 2-5 7-5:D Sekako i vo 1ot od 2-3 6-3(y)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Испадна АКРОБАТОТ(Монфилс):mad:...
Пораз од стариот лисец Хуан Карлос Фереро 3-2 во сетови...
Добра партија даде Фереро.....заслужено доби....
Штета за Монфилс,еден од омилените играчи ми е,мислев ќе дотурка подалеку на турнирот.....:(

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ивановиќ без борба во 3то коло...(Четковска го предаде мечот)...
Од другите мечеви во женска конкуренција,горе долу очекувани резултати....
Кај мажите освен поразот на Монфилс,изненадување е испаѓањето на Степанек...
Не издржа стариот до крај,и го предаде мечот со Монако...(во третиот сет,при водство на Монако од 2-0 во сетови)....
Ете сеа во живо оди Карловиќ-Гаске....
6-4 за Карловиќ во првиот сет...
Торпедира со својот страшен сервис Хрватот...:vozbud:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Иво се здиве да му ебам сервисот ненормален. Онаа Ивановиќ само така можеше да помине во следното коло, каква среќа има сега ќе игра со послаб противник. Монфилс вчера си играше курот, го потцени Фереро и си го доби заслуженото.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
Чилиќ на тврдиве подлоги е комплетно друг играч,очекувам барем 1/4 финале.
Toмич сам се победи.
Неможеше топчето да го префрли над мрежа. :confused: ..не дека Чилич не е квалитетен на тврда подлога, ама пак не е до толку како што го праи резултатот против Томич.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Дај кој може нека го најде делот од натпреварот на Ноле - Берлох, кога овој го освои првиот гејм на 6-0 6-0 2-1 :pos: Стана цела публика и 5 минути му аплаудираа, ѕвезда на вечерта го направија Берлох :icon_lol:

Погледнете го поенот :pos:
http://www.youtube.com/watch?v=RYd-29yQHZ0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom