Фан Клуб: Интер

Kastanjos ne e, a nekoi iminja koi za prv pat gi gledam se spremni? :) Ma daj...
--- надополнето: Sep 1, 2011 6:57 PM ---

Друже,Кастињос не е од нашата младинска школа. тие имиња шо прв пат ги гледаш се, и има УЕФА правило да се пријават одреден број на играчи од младинската школа на тимот. ОК?

151480.jpg151481.jpg
Кордоба за кај го спремаат ?? ...да не се расипала косачицата...па он од голема љубов према клубот се жртвува!!

има некој некаков извор за листата на играчи за ЛШ,вистина ли е дека Коутињо не е на листата?

• Ми се допаѓа
Reactions: HH9
http://www.sportski.mk/statija/8393
Еве изјава на Снајдер околу сагата со Ман Јунајтед. Не знам за изворов ама малце нејасна е-"Сакав да одам,ама добро ми е тука",чудно.
:confused:

ЦСКА го загубија Акинфеев пред некој ден, скина лигаменти, нема да игра против Интер али сега и Хонда им се повреди, 2-3 месеци пауза, ни он нема да игра против Интер во ЛШ, ептен се десеткувани.

Инс анд аутс...

Players in…
Viviano (gk, Bologna), Esposito (d, Monza) Jonathan (d, Santos), Nagatomo (d, Cesena), Alborno (m, Libertad), Alvarez (m, Velez Sarsfield), Tremolada (m, Piacenza), Castaignos (a, Feyenoord), Forlan (a, Atletico Madrid), Tassi (a, Brescia), Zarate (a, Lazio)

Players out…
Alfonso (gk, Cremonese), Belec (g, Crotone), Biraghi (d, Juve Stabia), Caldirola (d, Cesena), Donati (d, Padova), Rigione (d, Cremonese), Rivas (d, released) Santon (d, Newcastle), Gerbo (m, Gubbio), Mariga (m, Real Sociedad), Nwankwo (m, Parma), Obinna (m, Lokomotiv Moscow), Bocalon (a, Cremonese), Destro (a, Genoa), Kerlon (a, Nacional Esporte Clube), Napoli (a, Juve Stabia), Pandev (a, Napoli), Suazo (a, released)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom