Македонија - Хрватска, 1 септември 20:00 ч

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Она што не кочи е тој 1 играч,секогаш во напад како да ни фали 1.Чековски не е за напред,Самарџиски и тој исто како да не е,како бе неможе Гечевски да изигра повеќе.

Многу ноншатантно играме некако. Нападов ни е за никаде, не глеам некакво залагање, борба. Да сме малце посредени, хрвативе ќе го јадат од нас.
И ете, Босна ги тепаше Ц.Г. и сега се каша попара ќе стане у групава и по не знам кој пат ќе треба други репрезентации да играат за нас :tapp:

Ајде ајде, со подобра реализација по дкош, и повеќе деф/офф скокови можеме да ги добиеме. :)

Points from the bench:

Macedonia 4
Croatia 17

не покажува ова дека имаме слаба клупа, туку дека не ја користиме...
Епаа играа и Соколов ништо,Дамјан најмеката рака два пати утна,кој да влезе Мираковски,Димчевски па да ги пцуете како не знаат да одат.И вас не ви се знае..Некако Бо и Владо не даваат 100% дај боже да се чуваат за сега зошто и тие треба да штедат сили неможат нон стоп на паркет.

Под обрач сме срање ама буквално срање, 2131323 топки ги шутнаа ги промашија и пак они ги земаа ..

Многу ноншатантно играме некако. Нападов ни е за никаде, не глеам некакво залагање, борба. Да сме малце посредени, хрвативе ќе го јадат од нас.
И ете, Босна ги тепаше Ц.Г. и сега се каша попара ќе стане у групава и по не знам кој пат ќе треба други репрезентации да играат за нас :tapp:
Ако си ја завршиме ние работата како што треба, нема да има потреба од помош од другите репрезентации :)

Стварно сум разочаран од Самарџиски. Човек со 2.15 да не може да погоди од под кош треба да е антиталент за кошарка ... навистина

Ако си ја завршиме ние работата како што треба, нема да има потреба од помош од другите репрезентации :)

Ние нашата работа лошо ја почнавме, а ко шо глеам и лошо продолжува :)

Ние нашата работа лошо ја почнавме, а ко шо глеам и лошо продолжува :)
останува да видиме дали лошо ќе продолжи. Јас сеуште сум оптимист и мислам дека ако играме како првата четвртина, ќе паднат коцкестите :) .
Бтв. еден од судиите е Србин, само прашање е кој го мрази повеќе :)

останува да видиме дали лошо ќе продолжи. Јас сеуште сум оптимист и мислам дека ако играме како првата четвртина, ќе паднат коцкестите :) .
Бтв. еден од судиите е Србин, само прашање е кој го мрази повеќе :)
Не мрази подеднакво. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom