Македонија - Хрватска, 1 септември 20:00 ч

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ллеелелелел цел ден имав чувство дека ќе тепаме.Аууу до коа со вакви стресни утакмици.Ви реков да не зборите пред време.Ајде одма дека се цареви.Тоа е тоа.
Нема врска бе вчера стварно изиграа слаба утакмица. Да ја добиевме таа ( а можевме), сега ќе бевме 90% у топ 3 у група. Браво за вечер само крајот го фатив ама секоја чест за изиграното!

Браво, конечно победа (y)

BTW не дека мрчев прееска, само бев разочаран од играта на нашите, (во тој дел) тоа е тоа.

Па тоа бе Гечевски,Антиќ,Илиевски на крај да потегнат,не вчера Самарџиски и Соколов.
ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ ВО ДУШАТА ГО НОСИМЕ ЗА ТЕБЕ ЖИВОТ ДАВАМЕ одекнува од Литванија!!!

Колку што вчера заслужија критики толку денес заслужуваат честитки:vozbud::vozbud::vozbud:
И денес не игравме совршено ама имаше значително подобрување особено кај илиевски и кај антич, а секако дека гечевски е тој кој според мене ја има најголемата заслуга за победава

Уште еднаш честитки до нашите и се надевам дека ќе имаме уште голем број вакви победи

Ajde sega site vcera sto gi plukaa, ke gi velicat Antic i kompanija.Cestito pobeda Makedonci :)

Мислам дека срцето ме стегна кога видов дека Богдановиќ шутира

Време е еднаш да ги тепаме Хрвативе.Дали ја потценија Финска денес или Финска е некое си ново нешто ,не знам.
Се надевам процентот утре ќе е подобар и ќе ја вратиме неизвесноста,а се плашам од игра ко денес.
И Марин не е лошо и Мираковски да го пробат...

The time has come!Нервите ми прошишчеа вечерва!!!
Дај извајте некоја статистика очигледно имавме подобрување индивидуално.Знам дека 82 % имамве вкупно од слободни...

Браво за сите,браво за подобрувањето на тие шо разочараа вчера (не е забораено,ама се извадоа) и најголемо браво за ГЕЧЕВСКИ!:cuc:

Ллеелелелел цел ден имав чувство дека ќе тепаме.Аууу до коа со вакви стресни утакмици.Ви реков да не зборите пред време.Ајде одма дека се цареви.Тоа е тоа.
Isto и кај мене, ама најстварно, осеќав дека ќе тепаме со Хрватска, БРАВО, со Гечевски сме комплетно друга екипа, уф да може гејциве сега да ги плеснеме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom