Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Да ги потрошеа парите???????...... Еј освестете се не играте Football Manager!

Дали сте свесни колку пари се потрошија оваа година?

Кои пари да ги потрошеа?

И колку да ти ја доловам ситуацијата....... Барањето за трансфер беше објавено вчера во 5 часот...... значи тогаш одприлика и е поднесено.

Друго како тоа далеку од Сити , Јун , Челзи.....

Значи да ви појаснам нешто......

Ливерпул Фан Клуб..... муабетите дека сме подалеку или 5 метра назад или малце пониско ....... префрлете ги во соодведните ФанК клубови или темата Премиер Лига!
Колку пари потрошија а колку зедоја од продавање зимоска и сега. Ајде напрај пресметка ке видиш дека потрошија само 20м.
Џабе клаваш резултати од прошлата сезона, дај клај кога последен пат титула видовме. Џабе ги победваме кога немаме титула 20 години во ПЛ.
И за крај ајде јас и ти да се обложиме дека ќе имаме поќе од 3 порази.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Значи ае сеа колку да ви доловам сликовито во врска со појачувањата во оваа сезона!

Ова е нашиот клуб што направи од 2010 па наваму!

Ман јун

Челзи

Ман ШИТИ

Арсенал

--- надополнето: Sep 1, 2011 11:09 AM ---
Колку пари потрошија а колку зедоја од продавање зимоска и сега. Ајде напрај пресметка ке видиш дека потрошија само 20м.
Џабе клаваш резултати од прошлата сезона, дај клај кога последен пат титула видовме. Џабе ги победваме кога немаме титула 20 години во ПЛ.
И за крај ајде јас и ти да се обложиме дека ќе имаме поќе од 3 порази.
Е сега ги глеаш резултатите.......

На ова додади го фактот дека клубот ке одеше под СТЕЧАЈ поради преголеми и неисплатени долгови!

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Е сега ги глеаш резултатите.......

На ова додади го фактот дека клубот ке одеше под СТЕЧАЈ поради преголеми и неисплатени долгови!
И сега ме убедваш дека ова година ќе освојме титула?

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
И сега ме убедваш дека ова година ќе освојме титула?
Нема што да те убедувам јас тебе..... треба ТИ самиот да си убеден доколку навиваш/ го симпатизираш овој клуб !

Доволен е фактот кад стручњаците од Спорт Клуб во една дискусија споменаа дека Ливерпул го има најдобриот среден ред во Премиер!

И ве молам прекинете со би рекол непотребни дискусии во кои сами се убедувате дека Ливерпул е Астон вила за големата четворка.........мислам дека е смешно во момент на жалост!

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Кој е тој реален Фан...... ТИ.....

Како тоа ти реален а ја не реален?

Ете ја кажувам дека оваа сезона нема да имаме повеке од 3 порази на крајот!

И сега...........
И тој Deki7 е реален и се гледа дека има познавања, како и неколку други со кои секогаш се согласувам во постовите. Ајде ќе видиме кој е во право на крај. Не сакам да ме сватиш погрешно јас сакам да е како што викаш ти, ама не можам да зборувам на памет и да си правам бајрам со умов дека ќе сме први ова она.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Нема што да те убедувам јас тебе..... треба ТИ самиот да си убеден доколку навиваш/ го симпатизираш овој клуб !

Доволен е фактот кад стручњаците од Спорт Клуб во една дискусија споменаа дека Ливерпул го има најдобриот среден ред во Премиер!

И ве молам прекинете со би рекол непотребни дискусии во кои сами се убедувате дека Ливерпул е Астон вила за големата четворка.........мислам дека е смешно во момент на жалост!
Доволно време се убедвав, лани претече многу. Зато се големи фрустрациите.
Го имавме најдобриот среден ред, поќе не. Си замина и Аквилани и Мирелеш. Џерард дали ќе се врати во форма е прашање.
Добро нека прекини оваа дискусија, се надевам дека си во право и дека не крајот со максимум три порази ќе бидиме на врвот. :D

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
С
Доволно време се убедвав, лани претече многу. Зато се големи фрустрациите.
Го имавме најдобриот среден ред, поќе не. Си замина и Аквилани и Мирелеш. Џерард дали ќе се врати во форма е прашање.
Добро нека прекини оваа дискусија, се надевам дека си во право и дека не крајот со максимум три порази ќе бидиме на врвот. :D
Според најавите Џерард веке почнал да тренира.
Негово враќање се очекува на крајот од септември!

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Луѓе само едно ќе ви кажам...не го потценувајте срцето на шампионот...алудирам на Џерард...ќе се врати посилен од било кога...и немојте да зборувате со заминувањето на Меирелеш е се крај...Кени и компанија знаат шо прават...и секако и јас сум оптимист како supperstapizza...!!!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Добар состав имате и добра клупа, имате добри шанси да бидете први, само да не кикснете против условно речено послабите клубови. Го гледав Ливерпул 2 пати оваа сезона и стварно подобро играат за разлика од лани. Сепак долга е сезоната и само што почна и се може да се случи.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Абе дечкички мои...сега јас малку ќе проговорам овде.
Важам за песимист ама не знам оти годинава сум прилично оптимистички настроен. Нити сум изнервиран што Раул си отиде нити ништо. Уствари паметот сношти по водителките ми беше па не ни обрнав внимание дека Раул си отишол. Како и да е да не должам многу со офтопици:
Сега вака....некој погоре рекол дека Арсенал се засилил. И што ако се засилил? Имаат само 1 бод во 3 утакмици и веќе два порази. Тим што оди на титула тоа не смее да си го дозволи. Плус зеле играчи....е какви играчи бе? Едно ќе ви кажам: Играчите што Ливерпул ги зеде беа со премиерлигашко искуство и беа земени во Јуни и Јули ( затоа и толку трубев да се земат тогаш ) и плус поминаа подготовки со тимот да се воиграат итн и сеуште не се 100% воиграни. Се осеќа некаква празнина која ќе се пополни со тек на време а ние само ќе се подобруваме. Е сега Арсенал зеде играчи кои немаат видено ни П од Премиер Лига (Освен Артета и Јоси ) плус ги зеде во последен момент. Сега тие ќе одат на подготовки со репрезентација и кога ќе се вратат одма ќе треба да играат. Едно ќе треба да се приспособат на ПЛ а друго ќе треба да се приспособат меѓу себе. Е за тоа треба ВРЕМЕ кое Арсенал скапо ќе го плати. Ќе земат Андре Сантос и Артета да се поздрават: Здраво јас сум Микел......здраво јас сум Андре мило ми е ( и уште рака не пуштена ете ти го Венгер: Ајде бе утакмица имаме после ќе се запознавате ) И кои играчи ги зеде? Артета? 29 години и е далеку од Фабре. Сантос 28 години дефанзивно бетер од Кончески наш итн итн. Претерав за Арсенал ама стварно ....имале појак тим дрн дрн јариња
Е сега да се навратам на Ливерпул. Си отишол Раул. Е добро де да плачиме сега. Штом Кени го пушти значи не му требал. Со Торес беше друго. Сакше да си оди и ако не го пуштевме му паѓаше формата и наместо 60 ќе земевме 30 летото. Тоа е загуба од 30 милиони што реално се многу. А за Раул......ако сакаше Кени ќе го држеше. И да правеше проблеми ќе седеше на клупа ( посекако ќе седеше дури и да не правеше проблеми ) И наместо сега во Челзи за 15 ,зимата ќе го шитневме надвор за 10. Загуба од 5 милиони. Тоа е ништо. Така да ако сакавме ќе го држевме до на зима и немаше ништо да загубиме. Но сепак сега се ослободивме од него па што Кени решил така, така нека е . За газдите лош збор да не слушнам. Да не беа тие ќе банкротиравме сега затоа сус!! Дале само 30 милиони чисти пари? Па здравје. И со толку тимот го средивме топ. Замислете да дадат уште толку на зима. Има да направиме страшен тим. И ќе направиме. Ќе се оди на титули. Со продавање со купување играчи и паметни инвестиции од Хенри и компанија има титули да се земат.За нас титули за нив пари од награди итн. И тие задоволни, и ние задоволни. Едино Јунајтед и остали тимови нема да се задоволни ама кој ги тркала нив :D
Затоа достате да плачите како мали деца пошто си отишол Раул. Имаме играчи и пак ќе сме Ливерпул. Сега можи да е само подобро. И како што пред некој месец Торес гледаше од на клупа како Раул им збрца гол сега двата ќе гледаат како Суарез или некој друг ќе им збрца :D:D
Горедолу толку од мене. Само уште нешто
Ова ни беше најдобриот трансфер период од кога паметам. Зедовме 7 јаки играчи а шитнавме едно 12 па и повеќе дрва. Гледате дека се можи? Не можело толку трансфери во едно лето. Како што ни во зимата не паѓале големи трансфери. Ех бе деца.....не терајте инает со мене. Ако се заинаетам има сонцето на Запад да изгрева :pos::pos:
И да му се сневиди ги продадовме сите дрва. Ама буквално сите. Сега по кого ќе карам и пцујам ? :(
Тоа е тоа. Останете ми поздравени
You'll never walk alone!

Член од
18 август 2011
Мислења
56
Поени од реакции
11
БОЛНА ТОЧКА СРЕДИНА:
Ако Меиралеш го нема - го има АДАМ кој е еден од најдобрите организатори на игра во ЦЕЛ СВЕТ.... Џерард ќе биде помотивиран од било кога.... Лукас - СТРАШЕН ДЕСТРУКТИВЕЦ, Даунинг ЦЕНТАР ШУТ со прецизонст на AWP, Хендерсон, МЛАДО НАДЕЖНО ДЕСНО КРИЛО, кое е спремно и гол да даде.

НАПАД:

Го имаме СУАРЕЗ еден од 3те најдобри напѓачи во светот, КЕРОЛ таа машина која чека само да се распали, СТРАШЕН ШУТ СО ГЛАВА И РАЗОРНОСТ СО НОГА, БЕЛАМИ, ако е 32 години, човекот ја има неговата животна форма.....

ОДБРАНА (ЗА КРАЈ):

ЏОНСОН еден од најдобрите десни бекови на денешницатаКАРАГЕР - срце на лав, се бори до последна капка пот за Лфк, АГЕР врапче неможе да прелета кај него, а камоли играч, ЕНРИКЕ најдобар лев бек во англија.

ПРАШАЊЕ: ТРЕБА ДА ЗБОРЕМЕ И ЗА АКАДЕМИЈАТА?

Toа е на грубо кажано со потемелна анализа ќе изгледаме појако од Chelshit, Гејчестер Гомнајтед, Гејчестер Шити и Арсенал заедно :)

hahah.jpg

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Си отишол Раул. Е добро де да плачиме сега. Штом Кени го пушти значи не му требал. Со Торес беше друго. Сакше да си оди и ако не го пуштевме му паѓаше формата и наместо 60 ќе земевме 30 летото. Тоа е загуба од 30 милиони што реално се многу. А за Раул......ако сакаше Кени ќе го држеше. И да правеше проблеми ќе седеше на клупа ( посекако ќе седеше дури и да не правеше проблеми ) И наместо сега во Челзи за 15 ,зимата ќе го шитневме надвор за 10. Загуба од 5 милиони. Тоа е ништо. Така да ако сакавме ќе го држевме до на зима и немаше ништо да загубиме. Но сепак сега се ослободивме од него па што Кени решил така, така нека е .!
Значи да ви повторам...... Мираљес беше факторот за заминување.... ни клубот ни Кени.... туку самиот играч поднесе барање за трансфер!

Liverpool have confirmed to the Echo that they had Absolutely No intention of selling Raul until he handed in a Transfer Request last night.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Во дискусијава јас ќе се ставам на местото на Суперстарпица.
Не можете со ваков тим да го отпишувате Ливерпул, има тим којшто во секое време е покриен на секоја позиција. Волку компактен тим одамна немал Ливерпул. Совршен баланс на младост и искуство. јас лично никогаш не би сакал Ливерпул да имаат тим ко Сити, нема шмек едноставно.
И едноставно сите кои го отпишуваат Ливерпул за титула премногу го потценуваат кени Далглиш, невиден мотиватор.
Иако јас реално очекувам Ливерпул да ја загуби титулата но до крај да е во игра оваа сезона, а за посериозен тест тек наредната година кога работата на Далглиш ќе добие на континуитет. Победници не с ствараат преку ноќ, но ако некој го може тоа во Ливерпул тоа е Кени Далглиш. ФАКТ!!!!!

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
леле пријателе пето место вика сезонава хахаха ме интересира само кој се првите четири екипи рангирани кајтебе во твојот есап .
значи овоа со раул и аква може небеше баш по воља но еден мораше да си оди оти се гужваа
раулчо кога заврши прошлата сезона човекот фино лепо си побара поголема плата но тоа не му беше прифатено од управата и затоа сега испадна дека е во пет до 12 преминувањето во челзи кој цело лето бркаа неколку играчи од средниот ред
аква не се враќа тој веќе кајнас и да се врати ништо нема да ми значи ако тоа што го пишуваат весниците е вистина де сака де несака занас да игра епа клоците и гитла.
- знајте ако работава почне да чкрипи кени и комоли не седат со празни раце веднаш ќе активираат Ц4 што ја најавуваа за летово али јас не гледам зошто во овој тим би се правеле други измени освен нападот ако тополава не се растрча ќе има пцуење понего другото се е подмачкано како што треба

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
леле пријателе пето место вика сезонава хахаха ме интересира само кој се првите четири екипи рангирани кајтебе во твојот есап .
значи овоа со раул и аква може небеше баш по воља но еден мораше да си оди оти се гужваа
раулчо кога заврши прошлата сезона човекот фино лепо си побара поголема плата но тоа не му беше прифатено од управата и затоа сега испадна дека е во пет до 12 преминувањето во челзи кој цело лето бркаа неколку играчи од средниот ред
аква не се враќа тој веќе кајнас и да се врати ништо нема да ми значи ако тоа што го пишуваат весниците е вистина де сака де несака занас да игра епа клоците и гитла.
- знајте ако работава почне да чкрипи кени и комоли не седат со празни раце веднаш ќе активираат Ц4 што ја најавуваа за летово али јас не гледам зошто во овој тим би се правеле други измени освен нападот ако тополава не се растрча ќе има пцуење понего другото се е подмачкано како што треба
Не сакам да ширам песимизам, али со оглед дек Керол не игра во форма, немаме класично десно крило, Хендерсон не е уигран баш за да се очекува од него нешто посебно оваа сезона а е и млад, Адам е нов. Абе 1 виот состав ни е мн јак и одбрана и напад, со Стивен во средина како капитен, ама клупата ни е слаба, немаме џокер, ајде сега Белами добро е што може да игра во тандем со Суарез ако не му оди на Керол, само таа пуста десна страна ми е некако за нигде.

Kajgana Shop

На врв Bottom