Група Ц - финална разврска

Статус
Затворена за нови мислења.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Тепаа со 8 разлика босанциве, значи нас ќе ни треба победа од 7 разлика против Босна у случај сите 3 репрезентации да имаа по 2 победи. Ама групава ко што тргнала ништо чудно да падне уште 1 изненадување, па мие да ги тепаме хрвативе или грциве :D
Иначе Телетовиќ и Гордиќ зверови :cuc:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Од каде тоа сеа?
За во случај да имаме ист број победи со Црна Гора, да се гледа кош разлика.

Инаку, Црна Гора играше подобро отколку против нас вчера и сепак изгуби.
Ако не ја подобриме играта неколку-кратно тешко дека и Босна и Финска (сигурните) ќе ги победиме.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Со ваков шут ние сигурно губиме од Босна.Едноставно све погодија во последна четвртина.Телетович преку играч пуцаше тројки.Многу храбро играа,онак баш мушки тепаа Босанците.Одвреме на време се губеа Босанците али не се губеа ко коментаторот.Забега.

T

The Cryptkeeper

Гостин
Од коментаториве на Сител ми се ствараат бљувотини. Сериозно.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Koш разлика.
Сеа Црногорците се во негатива -3 ..а Босанците се -1 кош разлика..
u slucaj na krug sekako kje odlucue mehjusebna kos razlika. Ako krugot e Bosna, Crna Gora i MKD togas MKD so 7 razlika pobeda protiv Bosna ili poveke e 3 ta
--- надополнето: Sep 1, 2011 2:25 PM ---
Од коментаториве на Сител ми се ствараат бљувотини. Сериозно.
Idiotot mislese deka e kraj na utakmicata koa zavrsi 3 ta cetvrtina:tapp:

Kako moze takvi facki da egzistiraat vo eterot.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Koш разлика.
Кога се прави триаголник МКД,БИХ и ЦГ само меѓусебна кош разлика или од цела група??

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Од каде тоа сеа?
Уствари не... Во таа мини-табела моментално ние сме на -5, Црна гора се на -3, Босна на +8. Треба ние да победиме со 7 разлика за да имаме подобар скор. Но за џабе рачунаме кога очекувам Босна да изгуби од Финска :) И ние сме доста непредвидливи :)

M

Mario Gómez

Гостин
Koш разлика.
Заеби ти кош разлика со Грчка. Босанците се на плус 8(и натпревар со нас) моментално, ние на -5(и натпревар со Босна) а Црна Гора на -3.

За трето место ако се формира триаголник ќе треба 7 разлика да се тепа Босна.

Ова под претпоставка дека Грција и Хрватска ќе ги тепаат сите три репрезентации, и дека сите три репрезентации ќе ја тепаат Финска. Тогаш се формира триаголник.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
u slucaj na krug sekako kje odlucue mehjusebna kos razlika. Ako krugot e Bosna, Crna Gora i MKD togas MKD so 7 razlika pobeda protiv Bosna ili poveke e 3 ta
--- надополнето: Sep 1, 2011 2:25 PM ---

Idiotot mislese deka e kraj na utakmicata koa zavrsi 3 ta cetvrtina:tapp:

Kako moze takvi facki da egzistiraat vo eterot.
Али не се знае и со бодови пошто и Финска и Хрватска против нив немаат играно ниту Босна ниту Црна Гора ниту Македонија. Јас мислам дека ќе има уште изненадувања и тоа типувам и Финска една да добие. Рано е за кругови.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Али не се знае и со бодови пошто и Финска и Хрватска против нив немаат играно ниту Босна ниту Црна Гора ниту Македонија. Јас мислам дека ќе има уште изненадувања и тоа типувам и Финска една да добие. Рано е за кругови.
Da da sekako deka e rano, hipoteticki bese seto toa.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Браво за Босанците, комотно ги изработија Црногорциве.
Ако не ја подобриме ние нашата игра нема да ме чуди и ако завршиме последни во групата, зошто вечерва не верувам да победиме зошто само Томич и уште 2-3 може да ја решат утакмицата, Финска (барем според резултатот вчера) гледам изиграла добро со Хрватска што значи дека и нив ќе ни биде тешко да ги тепаме, Грците сакам да ги уништиме ама ќе видиме со нив како ќе испадне иако не сум многу оптимистичен, а Босанциве ако продолжат со вака добра игра верувам дека ќе треба многу да се намачиме ако сакаме да ги тепаме...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
Кога се прави триаголник МКД,БИХ и ЦГ само меѓусебна кош разлика или од цела група??
Само помеѓу тие три екипи мислам дека ќе се одлучува ако имаме сите ист број на победи/поени .
Така да погоре што го пишав тоа за Црна Гора и Босна паѓа во вода, бидејќи го рачунав со сите репрезентации во групата, а не само помеѓу тие три.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Чекајте која Босна таа е последна,ние одиме со Хрватска вечерва,за нас не е доволно само да се помина мора и бодови да се однесат понатаму инаку тешко 1/2 финале.:D

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Осеќа ли некој дека после утакмица со Босна Докузовски ќе изјави дека никој не му сугерирал дека треба да се тепа 7 разлика ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom