Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Покажи навредлив речник, а како Модератор должен сум на вашите прашања да одговорам. Затоа вие продолжете си со оф-топик...
bas taka, ne kazav deak si navredil, ama i ti ne se drzis po pravilata, kolku si pati ja spmenuvas shkendija kade i da stignes, toa ne e kompleks vise, toa e sindrom. nema da se zamaram so toa zasto jas se baniram a ti ne, ova e vas forum, moze da napravite sto sakate se razbira, no ne mozes mene da mi prodavas jajca za nisto tuka.bar bidi fer

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.022
Ne Shkendija HB se vikame £.. ma nie od drugi pricini sme imale vakvi problemi .. i ne sakam tuka da gi pisuvam °

I Centralniot registar ne veli deka vie se vikate FK VARDAR , tuka FK VARDAR 1947...

I daj da prestaneme i obajcata , 3-4 strani vaka mozeme da odime , vaka veli istorijata..

Крај на дискусијата.
--- надополнето: Sep 1, 2011 2:21 PM ---
bas taka, ne kazav deak si navredil, ama i ti ne se drzis po pravilata, kolku si pati ja spmenuvas shkendija kade i da stignes, toa ne e kompleks vise, toa e sindrom. nema da se zamaram so toa zasto jas se baniram a ti ne, ova e vas forum, moze da napravite sto sakate se razbira, no ne mozes mene da mi prodavas jajca za nisto tuka.bar bidi fer
Забрането е да се спомнува името Шкендија ли? Мисли си ти дека е комплекс или синдром јас каде сакам ќе ја спомнувам додека не ја навредувам. Фер сум верувај. :) Но крај на дискусијата продолжуваме по пп ако сакате...

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105

Крај на дискусијата.
--- надополнето: Sep 1, 2011 2:21 PM ---

Забрането е да се спомнува името Шкендија ли? Мисли си ти дека е комплекс или синдром јас каде сакам ќе ја спомнувам додека не ја навредувам. Фер сум верувај. :) Но крај на дискусијата продолжуваме по пп ако сакате...
dovolni bese eden zbor, sega ti veruvam :notworthy::rolleyes:

Член од
5 август 2011
Мислења
278
Поени од реакции
121
Малце офф топик.
Зашто нема фан клуб шкендија па нека пишат таму што сакаат.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.022
Океј завршете веќе со оф топик дискусјиа, да не дојде до затварање и на оваа тема. Зашто е затворена објаснето е во нивната тема, која е заклучена.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Комесарот за натпревари при ФФМ, Миле Спиркоски го закажа извлекувањето на двојките за 1/8 финалето на националниот фудбалски куп за во петок, 09.09 во 17ч. во просториите на ФФМ.
На извлекувањето се поканети сите клубови учесници во оваа фаза.

Во 1/8 финалето се пласираа:

Гостивар,

Шкендија,

Напредок,

Скопје,

Ренова,

Тиквеш,

Силекс,

Брегалница,

11 Октомври

Хоризонт Т.

Миравци,

Металург,

Пелистер,

Вардар,

Тетекс,

Работнички.

Првите средби се играат на 14. Септември во 15ч, а реваншот е на 28. Септември во 14.30ч.

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Рибарите закачија вирус, неизвесен мечот со Шкендија

Петок, 09 Септември 2011 12:25

Голманот Карамачоски, играчот за врска Брадоњиќ, како и напаѓачот Клечакароски, се меѓу неколкумината кои денот го минуваат в постела, наместо на тренинг.
Затечени сме од новонастанатата ситуација. Во текот на денот ќе бараме до органите на ФФМ да ни биде одложен неделниот мечот против Шкендија, поради вирусот кој ги покоски нашите фудбалери – вели секретарот на клубот Милчо Ристески.

Не само фудбалерите туку и тренерскиот тандем Антиќ – Цветкоски кој работи во клубот се жали на тегоби.

Охрид минатитот викенд го доднесе србинот Драган Антиќ, кој неизвесно е дали ќе го има своето деби на мечот во Тетово, или официјалната промоција ќе ја има наредниот викенд против Металург во Охрид.

Извор: Ohridnews
--- надополнето: Sep 9, 2011 1:33 PM ---
Vo Tetovo Shkendija - Ohrid , mozno e da dojdat Ribarite navivackata grupa na Ohrid ... Ne e oficijalno ( Imaat samo zelba , kako so imaja i drugite ) .. Akoo .. gi cekame :) :) BUJRUM

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Шкендија-Брегалница се паднаа во купот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop