Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

A

apidrone

Гостин
BREAKING: На Рио Фердинанд му се извадени два заба. Не се знае колку ќе паузира од терените.

A

apidrone

Гостин
Сакам да ве прашам: Како би реагирале доколку Гибсон или Кушчак, би потпишале (хипотетички) за Сити? Дали ќе бидете рамнодушни или ќе ги плукате?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не знам нолку дали пискавте Тевез ко појде во Сити, или Роналдо ко замина.
Појде Тевез? Едноставно не го откупи Манчестер Јунајтед околу 25 мил. негде требаше да се плати Тевез мислам беше во сопственост на една компанија, арно ама во то време се најде Сити кои веќе правеја Галактикос и фино лепо си платија пари.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Појде Тевез? Едноставно не го откупи Манчестер Јунајтед околу 25 мил. негде требаше да се плати Тевез мислам беше во сопственост на една компанија, арно ама во то време се најде Сити кои веќе правеја Галактикос и фино лепо си платија пари.
Исто е и со Харгривс.

A

apidrone

Гостин
И зошто отиде во Сити? Предавник соросоиден. Ако глеаме така, Манчестер го спаси да не игра у Чемпионшип... Зошто не отишол у друга екипа, туку морал у Сити?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
И зошто отиде во Сити? Предавник соросоиден. Ако глеаме така, Манчестер го спаси да не игра у Чемпионшип... Зошто не отишол у друга екипа, туку морал у Сити?
Демократија бе друже шо сакам ќе кажам за него и шо сакам ќе објавам од една песна шо објавив ме навреди еден наш член и сакав малце подетално да му објаснам и вика не е за пари па отпосле за ПАРИ е таму ;) и сеа веќе нема шо да се инаетам ова е последен пост шо пишувам за бившиот наш фудбалер Харгривс.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Будала е можи тој нема да зема повеќе пари во Сите, ќе оди во втора лига, аха, секако.

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
I respect all the Man Utd fans who supported me the whole transfer window! I'm a winner and I will make you Interisti proud this season!!!!
-Sneijder на неговиот официјален Твитер :)
Мене ми е криво,ама што е тука е. January,here we come :)

Kajgana Shop

На врв Bottom