А виде што купија, или онака +1 пост да си имаш ?e mnogu strasni od koga mu zaminaa forlan i aguero
Откако си отиде од Вердер, Диего е изгубен случај, ама млад бил(ја го знам накај 30 упм), па има време и да се распуца во Атлетико.Диего во Атлетико Мадрид, па па па страшни ќе бидат ..
Во Вердер реално добро играше, италијанскиот фудбал не му одговара,во Волфсбург и немаше некои добри соиграчи, али затоа мислам дека шпанскиот фудбал и тоа како ќе му одговара, затоа што е сличен и на португалскиот, каде што Диего растураше. Очекувам многу од него оваа сезона.Откако си отиде од Вердер, Диего е изгубен случај, ама млад бил(ја го знам накај 30 упм), па има време и да се распуца во Атлетико.
pa da ti kazam pravo neznam sto kupija,a i nemam tolku vreme da se zanimavam so drugi kluboviА виде што купија, или онака +1 пост да си имаш ?
Од кога почна за Реал да навиваш бе? Ја мислев цело време дека си за Барса..pa da ti kazam pravo neznam sto kupija,a i nemam tolku vreme da se zanimavam so drugi klubovi
jas go gledam samo najdobriot klub
toa e samo lazna emitacija deka sum za barsaОд кога почна за Реал да навиваш бе? Ја мислев цело време дека си за Барса..