- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
дај линкИ лани се смеевме за Соренсен ама не демантираше на сите.
Иначе Амаури најверојатно ќе заврши во Марсеј.
дај линкИ лани се смеевме за Соренсен ама не демантираше на сите.
Иначе Амаури најверојатно ќе заврши во Марсеј.
Е неам линк.дај линк
Amauri ostaje u Juventusu, odbit ce sve ponude( prije par trenutaka izjavio G.Di Marzio), tako da ce moci otici na kraju sezone iz Juventusa bez odstete. Naravno ima platu 3.8 miliona, naodmarat ce se ove godine.Е неам линк.
Сеа замисли го става Конте на некоја утакмица од купот и дава 2 хет трика, асистенција и 3 пречки .. Ама замисли... тоа е. Чудо е то бе, у Парма отиде и лом праеше, све даде квалитетни голови. А кај нас, катастрофа.
Ми се свиѓа делот кога ја погаѓа пречкатаСеа замисли го става Конте на некоја утакмица од купот и дава 2 хет трика, асистенција и 3 пречки .. Ама замисли
И станваш од кревет жива вода.Сеа замисли го става Конте на некоја утакмица од купот и дава 2 хет трика, асистенција и 3 пречки .. Ама замисли
Некако поживописно ми е кога му излегува крт на гол линија.Ми се свиѓа делот кога ја погаѓа пречката
Е сега се засилија стварноМногу се изнервирав кога прочитав
Не заборавај дека имавме една ептен здрава низа со малку примени голови лани есента. Ако се друго се намести како шо треба (читај средината) тогаш негледам зошто да гледаме со толкав песимизам на одбраната. Подобро шо останавме со Бонучи отколку да добиевме некој Гасталдело, Андреоли, Бокети. за разлика од останатите РЕПРЕЗЕНТАТИВЕЦ Е БЕ ЕЈ . Во момент на лудило ќе го шитнеја.Шо лајно е овој Амаури еј, Марсеј цел ден пробува да го убеди... платата главен проблем..и така останува гнасата кај нас..... Друго што ме разочара денес е што не потпишавме никој во одбраната, супер што Бонучи останува но мораше уште еден да се земе покрај него...Вака останува да се надеваме дека ќе даваме повеќе голови од што ќе примаме. До сите коцкари : GG 3+ цела сезона vo кладилница.
Бонучи ќе си одеше од Јуве единствено како дел од трампата со Зенит за Бруно Алвес, во друг случај (ако беа ангажирани Бокети или Кастадело) Бонучи сигурно остануваше. Марота потври дека постоеле преговори за Бокети, но Претседателот на Рубин Казан не сакал да го продаде.Подобро шо останавме со Бонучи отколку да добиевме некој Гасталдело, Андреоли, Бокети.