Да ама и цените им се малце повкусни одколку во МекдоналсИмам јадено во Бургер Кинг и многу подобро е од Мекдоналдс, само што пијалоците не им се нај нај, пепси и некои други, ама сендвичите се далеку повкусни и можеби малку поголеми
vo centar ima king burger i 100 pati e bolji od burger king., ista mashinerija za zimanje pari so najmalku vlog., a za vkusovite da ne raspravame
Да де,зошто биртииското месо е највкусно нелиСите западни фастфуд синџири може вода да им носат на нашите сендвичари и ќебапчилници.
Се надевам дека нема долго да останат.
Не јадат сите луѓе количински исто. Ако ти јадеш 3 хамбургера, друг јаде 1, а трет 10. Мене ми е повеќе од доста еден голем оброк од Бургер Кинг.А бе јас сакам да е обилно јадењето не како у Мекдоналдс. А ова како што гледам е тука некаде можда малку подобро. Така да ке си зе задржам јас на нашиве брендови, 7ца и Вили. Еднаш можеби ке пробам онака колку да видам какви се, ама сигурно ова што го гледам нема да ме најаде.
Уствари стварно им се чудам како можат луѓе да јадат во Мекдоналдс (најверојатно од чалам, видете ме, јадам во мекдоналдс, хаха), едино помфритот им вреди, ама пак, го даваат во мали количини и треба да дадам 300-400 денари за да ми биде доволно помфрит.![]()
Мора да го пробам whooper-от што го фалите толку,само пак мислам дека ке се задржам на нашите обемни хамбургери. Ко мал ме научија со големите хамбургери во Џина во автокоманда кај кулите, и кога ке видам некое диетално сендвичче знам дека тоа не е за мене. Не сум дебел напротив висок сум 187 а имам 75 кила, ама обожавам обемно да јадам, поготово џанк фуд, и искрено од 7ца хамбургерот не ме најадува, често од девојка ми го дојадувам пошто она до пола го јаде, и тогаш веке почнувам да се чувствувам најаден.Па никој не вика дека ќе ги забранат Вили и 7-ца(мада овие се покварија и изгубија на клиентела скроз)али редно е и тие што сакаат да имаат можност да јадат whooper на пример.
Синко ти си голем трошок за храна. Среќа што живееш во оваа држава кај што обилните јадења не се мн скапи инаку 2 плати не те најадуваат тебеМора да го пробам whooper-от што го фалите толку,само пак мислам дека ке се задржам на нашите обемни хамбургери. Ко мал ме научија со големите хамбургери во Џина во автокоманда кај кулите, и кога ке видам некое диетално сендвичче знам дека тоа не е за мене. Не сум дебел напротив висок сум 187 а имам 75 кила, ама обожавам обемно да јадам, поготово џанк фуд, и искрено од 7ца хамбургерот не ме најадува, често од девојка ми го дојадувам пошто она до пола го јаде, и тогаш веке почнувам да се чувствувам најаден.
Штом јас со два хамбургера од 7ца или Вили се најадувам малку повеќе од таман, замисли од Мекдоналдс или Бургер Кинг колку ке треба да изедам, и колку ке ме кошта, а не верувам дека некој сендвич од бургер кинг ке биде поевтин од 80 денари. Претпоставувам дека нема да ми биде исплатливо таму да јадам.![]()
Хаха, парите што ги имам, 90% ми идат за храна и бензин, шо да правам уживам кога јадам. Тие 10 посто ми се за Кока кола, облека купувам еднаш годишно хахаха.Синко ти си голем трошок за храна. Среќа што живееш во оваа држава кај што обилните јадења не се мн скапи инаку 2 плати не те најадуваат тебеWhopper-от ти е околу 3 пати поголем од обичниот хамбургер/чизбургер во Мек али не сум сигурен дали еден од оброк од било каде (освен Roadhouse кое моментално не работи) би те најал
![]()
Бидејќи е месо.Да де,зошто биртииското месо е највкусно нели
![]()
Месо.......али квалитетот на тоа месо,нејќеш.Бидејќи е месо.
Се кладам дека не си ни јадел во Бругер Кинг за да кажеш. Свашта!vo centar ima king burger i 100 pati e bolji od burger king., ista mashinerija za zimanje pari so najmalku vlog., a za vkusovite da ne raspravame., .......ovoa mu doagja kako coca i pepsi![]()