Бургер Kинг доаѓа во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај ај објаснете дали може некој рандом да си отде сеа да јаде,или само патници имаат пристап до Бургер Кинг и ќе треба да чекаме да отворат во Центар ?

додека во Бургер Кинг се печат на скара на жар лично од вработените, барем така ги рекламираат до кај што сум видел досега. Тоа е и главната разлика меѓу Whopper-от и Биг Мек-от, плескавицата на Бургер Кинг всушност има вкус како нешто готвено без разлика од какви состојки е направена.

На реклами не верувај, прво било каков сендвич што ти рекламираат не е ист со оној што ќе одиш да го нарачаш во таков ресторан. На рекламата се изгледа свежо, ама кога ќе ти го дадат во сендвичара мислиш дека сте врсници.

Ако има некој што бил на аеродром нека каже. Не ми се верува дека ќе биде во бесцаринската зона, така ќе имаат многу помал промет.

Јадев ја и у бургер кинг и у мекдоналдс и нема голема разлика.
Во бургер кинг мириса малку нешо ко на скара и нешо вкусот е повеќе ко на скара али се работи за истото говедско невкусно месо.

Отворено е? знае некој што како е? :)

блиску ми е мора да се иде деновиве :)

Отворено е? знае некој што како е? :)

блиску ми е мора да се иде деновиве :)
Незнам ја јадев у Њујорк пред два месеци негде, баш ме интересира дали ќе биде истиот вкус, Мекдоналдс беше истиот, ќе видиме за Бургер Кинг?

Незнам ја јадев у Њујорк пред два месеци негде, баш ме интересира дали ќе биде истиот вкус, Мекдоналдс беше истиот, ќе видиме за Бургер Кинг?
Истиот ќе биде, јас во будимпешта јадев и ми беше многу повкусно од мцд, од минијатурното лепче што секој месец му качуваат 10 ден цена повеќе

Ретко купувм хамбургери ама некни бев во брзање и си мавнав еден со средна лесковачка од Вили....ммммммм...најдобриот сендвич шо сум го јадел во животот....тартар сосот.....(y)

Ретко купувм хамбургери ама некни бев во брзање и си мавнав еден со средна лесковачка од Вили....ммммммм...најдобриот сендвич шо сум го јадел во животот....тартар сосот.....(y)
Како квалитетно си истрола, алал да ти е (y)

Имам јадено во Бургер Кинг и многу подобро е од Мекдоналдс, само што пијалоците не им се нај нај, пепси и некои други, ама сендвичите се далеку повкусни и можеби малку поголеми.. ммммм едвај чекам :)

И јас имам јадено во Бургер Кинг сегде низ европа и Дубаи. Темата е за македонскиот Бургер Кинг, АМАН!

Кога ќе имам некоја информација ќе ја постирам.

vo centar ima king burger i 100 pati e bolji od burger king., ista mashinerija za zimanje pari so najmalku vlog., a za vkusovite da ne raspravame., .......ovoa mu doagja kako coca i pepsi:coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom