Бургер Kинг доаѓа во Македонија

P

PewDiePie

Гостин
Чекај ај објаснете дали може некој рандом да си отде сеа да јаде,или само патници имаат пристап до Бургер Кинг и ќе треба да чекаме да отворат во Центар ?

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
додека во Бургер Кинг се печат на скара на жар лично од вработените, барем така ги рекламираат до кај што сум видел досега. Тоа е и главната разлика меѓу Whopper-от и Биг Мек-от, плескавицата на Бургер Кинг всушност има вкус како нешто готвено без разлика од какви состојки е направена.
На реклами не верувај, прво било каков сендвич што ти рекламираат не е ист со оној што ќе одиш да го нарачаш во таков ресторан. На рекламата се изгледа свежо, ама кога ќе ти го дадат во сендвичара мислиш дека сте врсници.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
Ако има некој што бил на аеродром нека каже. Не ми се верува дека ќе биде во бесцаринската зона, така ќе имаат многу помал промет.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Јадев ја и у бургер кинг и у мекдоналдс и нема голема разлика.
Во бургер кинг мириса малку нешо ко на скара и нешо вкусот е повеќе ко на скара али се работи за истото говедско невкусно месо.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Отворено е? знае некој што како е? :)

блиску ми е мора да се иде деновиве :)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Отворено е? знае некој што како е? :)

блиску ми е мора да се иде деновиве :)
Незнам ја јадев у Њујорк пред два месеци негде, баш ме интересира дали ќе биде истиот вкус, Мекдоналдс беше истиот, ќе видиме за Бургер Кинг?

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Незнам ја јадев у Њујорк пред два месеци негде, баш ме интересира дали ќе биде истиот вкус, Мекдоналдс беше истиот, ќе видиме за Бургер Кинг?
Истиот ќе биде, јас во будимпешта јадев и ми беше многу повкусно од мцд, од минијатурното лепче што секој месец му качуваат 10 ден цена повеќе

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.005
Поени од реакции
7.162
Ретко купувм хамбургери ама некни бев во брзање и си мавнав еден со средна лесковачка од Вили....ммммммм...најдобриот сендвич шо сум го јадел во животот....тартар сосот.....(y)

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ретко купувм хамбургери ама некни бев во брзање и си мавнав еден со средна лесковачка од Вили....ммммммм...најдобриот сендвич шо сум го јадел во животот....тартар сосот.....(y)
Како квалитетно си истрола, алал да ти е (y)

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Имам јадено во Бургер Кинг и многу подобро е од Мекдоналдс, само што пијалоците не им се нај нај, пепси и некои други, ама сендвичите се далеку повкусни и можеби малку поголеми.. ммммм едвај чекам :)

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
И јас имам јадено во Бургер Кинг сегде низ европа и Дубаи. Темата е за македонскиот Бургер Кинг, АМАН!

Кога ќе имам некоја информација ќе ја постирам.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.758
Поени од реакции
31.900
vo centar ima king burger i 100 pati e bolji od burger king., ista mashinerija za zimanje pari so najmalku vlog., a za vkusovite da ne raspravame., .......ovoa mu doagja kako coca i pepsi:coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom