Бургер Kинг доаѓа во Македонија

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Сите западни фастфуд синџири може вода да им носат на нашите сендвичари и ќебапчилници.

Се надевам дека нема долго да останат.

Член од
18 ноември 2008
Мислења
59
Поени од реакции
54
Имам јадено во Бургер Кинг и многу подобро е од Мекдоналдс, само што пијалоците не им се нај нај, пепси и некои други, ама сендвичите се далеку повкусни и можеби малку поголеми
Да ама и цените им се малце повкусни одколку во Мекдоналс :) (y)

P

PewDiePie

Гостин
vo centar ima king burger i 100 pati e bolji od burger king., ista mashinerija za zimanje pari so najmalku vlog., a za vkusovite da ne raspravame
:pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: Aug 31, 2011 10:30 AM ---
Сите западни фастфуд синџири може вода да им носат на нашите сендвичари и ќебапчилници.

Се надевам дека нема долго да останат.
Да де,зошто биртииското месо е највкусно нели

:sick:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.758
Поени од реакции
31.900
a ne mesoto e taze argentinsko...... abe govedskoto samo ushte da proodi:):coffee:

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
А бе јас сакам да е обилно јадењето не како у Мекдоналдс. А ова како што гледам е тука некаде можда малку подобро. Така да ке си зе задржам јас на нашиве брендови, 7ца и Вили. Еднаш можеби ке пробам онака колку да видам какви се, ама сигурно ова што го гледам нема да ме најаде.
Уствари стварно им се чудам како можат луѓе да јадат во Мекдоналдс (најверојатно од чалам, видете ме, јадам во мекдоналдс, хаха), едино помфритот им вреди, ама пак, го даваат во мали количини и треба да дадам 300-400 денари за да ми биде доволно помфрит. :)

P

PewDiePie

Гостин
Па никој не вика дека ќе ги забранат Вили и 7-ца(мада овие се покварија и изгубија на клиентела скроз)али редно е и тие што сакаат да имаат можност да јадат whooper на пример.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
А бе јас сакам да е обилно јадењето не како у Мекдоналдс. А ова како што гледам е тука некаде можда малку подобро. Така да ке си зе задржам јас на нашиве брендови, 7ца и Вили. Еднаш можеби ке пробам онака колку да видам какви се, ама сигурно ова што го гледам нема да ме најаде.
Уствари стварно им се чудам како можат луѓе да јадат во Мекдоналдс (најверојатно од чалам, видете ме, јадам во мекдоналдс, хаха), едино помфритот им вреди, ама пак, го даваат во мали количини и треба да дадам 300-400 денари за да ми биде доволно помфрит. :)
Не јадат сите луѓе количински исто. Ако ти јадеш 3 хамбургера, друг јаде 1, а трет 10. Мене ми е повеќе од доста еден голем оброк од Бургер Кинг.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
Па никој не вика дека ќе ги забранат Вили и 7-ца(мада овие се покварија и изгубија на клиентела скроз)али редно е и тие што сакаат да имаат можност да јадат whooper на пример.
Мора да го пробам whooper-от што го фалите толку,само пак мислам дека ке се задржам на нашите обемни хамбургери. Ко мал ме научија со големите хамбургери во Џина во автокоманда кај кулите, и кога ке видам некое диетално сендвичче знам дека тоа не е за мене. Не сум дебел напротив висок сум 187 а имам 75 кила, ама обожавам обемно да јадам, поготово џанк фуд, и искрено од 7ца хамбургерот не ме најадува, често од девојка ми го дојадувам пошто она до пола го јаде, и тогаш веке почнувам да се чувствувам најаден.
Штом јас со два хамбургера од 7ца или Вили се најадувам малку повеќе од таман, замисли од Мекдоналдс или Бургер Кинг колку ке треба да изедам, и колку ке ме кошта, а не верувам дека некој сендвич од бургер кинг ке биде поевтин од 80 денари. Претпоставувам дека нема да ми биде исплатливо од Бургер Кинг да јадам. За Мекдоналдс знам дека не ми е исплатливо, сега на ред е да се направи рачунот и за Бургер Кинг. :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Мора да го пробам whooper-от што го фалите толку,само пак мислам дека ке се задржам на нашите обемни хамбургери. Ко мал ме научија со големите хамбургери во Џина во автокоманда кај кулите, и кога ке видам некое диетално сендвичче знам дека тоа не е за мене. Не сум дебел напротив висок сум 187 а имам 75 кила, ама обожавам обемно да јадам, поготово џанк фуд, и искрено од 7ца хамбургерот не ме најадува, често од девојка ми го дојадувам пошто она до пола го јаде, и тогаш веке почнувам да се чувствувам најаден.
Штом јас со два хамбургера од 7ца или Вили се најадувам малку повеќе од таман, замисли од Мекдоналдс или Бургер Кинг колку ке треба да изедам, и колку ке ме кошта, а не верувам дека некој сендвич од бургер кинг ке биде поевтин од 80 денари. Претпоставувам дека нема да ми биде исплатливо таму да јадам. :)
Синко ти си голем трошок за храна. Среќа што живееш во оваа држава кај што обилните јадења не се мн скапи инаку 2 плати не те најадуваат тебе :D Whopper-от ти е околу 3 пати поголем од обичниот хамбургер/чизбургер во Мек али не сум сигурен дали еден од оброк од било каде (освен Roadhouse кое моментално не работи) би те најал :D

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
Синко ти си голем трошок за храна. Среќа што живееш во оваа држава кај што обилните јадења не се мн скапи инаку 2 плати не те најадуваат тебе :D Whopper-от ти е околу 3 пати поголем од обичниот хамбургер/чизбургер во Мек али не сум сигурен дали еден од оброк од било каде (освен Roadhouse кое моментално не работи) би те најал :D
Хаха, парите што ги имам, 90% ми идат за храна и бензин, шо да правам уживам кога јадам. Тие 10 посто ми се за Кока кола, облека купувам еднаш годишно хахаха. :)

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
vo centar ima king burger i 100 pati e bolji od burger king., ista mashinerija za zimanje pari so najmalku vlog., a za vkusovite da ne raspravame., .......ovoa mu doagja kako coca i pepsi:coffee:
Се кладам дека не си ни јадел во Бругер Кинг за да кажеш. Свашта!

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.758
Поени од реакции
31.900
tvojata bujna mashta lupa svashta prvo sigurno ne znaesh shto znachi zborot burger king., a za probuvanjeto de bre dete samo vie mislite deka ste wow moderni ., pandan na mekdonalds so izmeni da ne bide isto ovie da ne im frknat tuzhba za plagijat., de gustibus non est disputandum., . ai za tie pari lapachka po nashive sendvichari i kebapchilnici wow ., ......i sea ke mi replicirash .vidi go ovoj nazaden balkanec ., .:icon_mrgr::coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom