Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Форлан на твитер: Ahora ya puedo decirlo, soy jugador del Inter de Milán !!!
или на англиски: Now official: I have signed for Inter de Milano !!!
1c3d.jpg

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Наш е Зарате демек пресудно било кога агентот на Зарате му покажал порака на Морати во која Зарате пишува дека се откажува од платите што му ги должи Лацио само за да оди во Интер.
Морати одма се договорил.

Инаку агенти,прецедатели на клубови сите се во Милано во еден хотел каде се прават зделки и се пријавуват одма.

Тевез изјавил дека веќе е невозможно да си оди од Сити.

Паласио останува во Џенова Прециози изјави дека одбиле 10 милиони од Интер фала богу.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
Наш е Зарате демек пресудно било кога агентот на Зарате му покажал порака на Морати во која Зарате пишува дека се откажува од платите што му ги должи Лацио само за да оди во Интер.
Морати одма се договорил.

Инаку агенти,прецедатели на клубови сите се во Милано во еден хотел каде се прават зделки и се пријавуват одма.

Тевез изјавил дека веќе е невозможно да си оди од Сити.

Паласио останува во Џенова Прециози изјави дека одбиле 10 милиони од Интер фала богу.
Значи Зарате, а? :D

HH9

Il Padrino
Член од
23 септември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
5
а дрвава наши примавера,губат 6-1 на полувреме од Тотенхем?:pos:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ако ова дефинитивно се официјализира и Зарате да стане дел од Интер,навистина ќе биде супер.Туку што бидна со Мунтарчо,го купи ли некој?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.300
Поени од реакции
46.844
Нека се гони Пресиози, демек Зарате е резервната варијанта на Паласио, и ретардиран мравојад на ова нема да падне ...

Тевез да, за жал кажа дека е невозможно сега да направи трансфер така да најверојатно, според мене, ќе си заврши во Бразил каде се отвара трансфер пазарот у Декември, он требаше нели таму да оди, мислам во Коринтијанс ама заради проблеми со банки курци палци позајмици ти реков ми рече трансферот не можеше да се реализира бидејќи беше касно, кај нив порано завршува трансфер пазарот во текот на летото, така да сега верувам ќе си средат у Декември пак со нив, они беа подготвени башка да искешираат колку што се и барањата на Сити.

Добро би било до крај на трансфер роков уште некој играч да дојде ама и вака сум задоволен, сега на ред е Гасперини да се врати на 433 системот и пуна капа.

п.с. Според некои најави од Италија, Интер сеуште не завршиле со пазарот, ова го најави оној Bozzo вчера што рече дека Интер ќе земат одличен играч денес.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Во Италија велат дека Интер спрема уште еден трансвер после Зарате.
Според мене солидоно до сега ако дојде уште некој нема да е лошо.
Најважното Сали Али Мунтари останува спремал вуду магии за наредна сезона.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.300
Поени од реакции
46.844
Во Италија велат дека Интер спрема уште еден трансвер после Зарате.
Според мене солидоно до сега ако дојде уште некој нема да е лошо.
Најважното Сали Али Мунтари останува спремал вуду магии за наредна сезона.
Суљо кој го ебе, ама кој би бил тој друг трансфер ... ?!?!
Се спомнува Касано што од старт му удирам црта ко невозможна а и непотребна опција, да не е Монтоливо?!
Само овој се поклапа на начинот на кој Интер функционираат во моментов, малце пари е али сега за сега нема ништо конкретно, само тоа дека Интер не завршиле со пазаров.

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Ќути се спасивме од Паласио.
Зарате ке биде одлично засилување,иако е договорен зошто не одби другиов.
Има сега некоја надеж и за нас. ;)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.924
Поени од реакции
116.341
Конечно нешто добро да прочитам у курац нека иде се, кај ме накурчија оние нашине гниди и гомното од селектор што го имаме, па си викам уште сеа да прочитам дека сме го земале Паласио и ја ебавме мечката. Останува да видиме што ќе се деси до 19:00 по наше време или до 24:00 по времето на Спасов.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ме плаши ова што се зборува за уште еден играч. Ме плаши Паласио да му ебам тоа фацата глупа. А ни треба уште еден во средина, еден стартер, ама тешко да дојде уште еден играч.

Од Зарате сакам само да не биде себичњак и да биде професионалец, т.е. да си ја врати килажата на нормала и да немаме Адриано 2 филм. Ако успее да се смири и да стане дел од тимот, добро купување ќе биде, ама пак, ако се обидува да изиграва ѕвезда...

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Значи да очекуваме до 19 часот уште едно засилување!Браво,денов бил само за изненадувања!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.300
Поени од реакции
46.844
За Зарате добро е што кхм, Интер не се обврзани да ја платат сумата од 15 милиони евра наредно лето, нема таква клаузула која ќе го наложи тоа ако изигра толку и толку натпревари, или даде толку и толку голови, што до некаде е и добро, мада ја се надевам дека ќе си остане во Интер, односно, ќе си го заслужи продолжениот престој во екипата и во наредните сезони.

Kajgana Shop

На врв Bottom