- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
И јас тукушто го поминав лимитот, а брзината остана иста. Кој знае што им се дешава на Ти-ХоумДа 6Mbps е.
И јас тукушто го поминав лимитот, а брзината остана иста. Кој знае што им се дешава на Ти-ХоумДа 6Mbps е.
same here90 гига месецов, брзина иста а пакет од 30 гига. ou jeaaaaa
Пак ќе можеш да симнуваш торенти само што со таа брзина од 256/256 би симнувал некаде со 30тина килобити во секунда.Прашање-не се разбирам многу во овие работи па може на некој ќе му биде смешно.
Прочитав дека ако се надминел лимитот се намалувала брзината на 256/256 kbps (download/upload) што значи тоа дека ќе можам пак да симнувам филмови само поспоро ќе оди,и колкава е брзината кога не е надминат, дека кај мене е надминат лимитот и не само што неќе да симнува филмови него и едвај отвара страници
килобајтиsame here
кога го проверувам остварениот сообраќај ми дава известување: Тековната брзина на интернет врската е 256 kbps/ 256 kbps. Инаку ова се случува веќе трети месец по ред, а порано после 100тина надминати мегабајти веднаш се намалуваше брзината...
--- надополнето: Aug 30, 2011 4:25 PM ---
Пак ќе можеш да симнуваш торенти само што со таа брзина од 256/256 би симнувал некаде со 30тина килобити во секунда.
после тоа слободно најди си некое хоби затоа што интернет нема да можеш да користиш до крај на месецПрашање-не се разбирам многу во овие работи па може на некој ќе му биде смешно.
Прочитав дека ако се надминел лимитот се намалувала брзината на 256/256 kbps (download/upload) што значи тоа дека ќе можам пак да симнувам филмови само поспоро ќе оди,и колкава е брзината кога не е надминат, дека кај мене е надминат лимитот и не само што неќе да симнува филмови него и едвај отвара страници
KBps (Килобајти во секунда), kbps (Килобити во секунда)килобајти
wooooowЛимитот ми е 250GB а овој месец како и секој друг го надминав, али ете после толку време денес ми се намали брзина. Е сеа доле пишува дека минимална загарантирана брзина e 1Mbps а моментално брзината е 256 kbps... Ако се сеќавам добро исто вака ми ја намалија пред 2,3 месеци али после тоа брзината беше 1Mbps (околу 100 KBps)
Вкупен остварен сообраќај 292233,41 MB
Тековната брзина на интернет врската е 256 kbps/ 256 kbps
Минималната загарантирана линиска брзина за пакетите обезбедени преку ADSL технологија е 1Mbps/256Kbps
--- надополнето: Aug 31, 2011 12:34 PM ---
KBps (Килобајти во секунда), kbps (Килобити во секунда)
а колкава брзина имаш? да не имаш 20 мбпс случајноЛимитот ми е 250 гига и го потрошив завчера. Видов брзината не ми е намалена.... За скоро два дена спуштив 50+ ГБ
10 мбпс имам. На торренти од замунда со доста сидери вадам со 1МБ/с. Ако цело време вадиш може и повеќеа колкава брзина имаш? да не имаш 20 мбпс случајно
50 гб за два дена - бравос