Нови возачки дозволи

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
АМСМ рекетарски центар вика документите стасуваат за 10ина дена, СВР Битола - коњушница Прилеп вика за 3 недели негде.

Кој бре од овие се прај на будала?
Брзо стигаат документите бе. Јас положив во петок, документите ми беа стигнати во среда или четврток. Значи по 5-6 дена.
П.с. Од Прилеп во Битола за толку време ми стигнаја.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Каде то, од Битола си?

Ако е така, полицијава прилепска зафркава изгледа.
Од Битола сум.
Напишав во претходниот пост, полагав Прилеп а ми стигнаја во Битола за толку време. Полагав за А1 ама нема везе категоријата, за исто време стигаат документите.

F

fantomX

Гостин
Од Битола сум.
Напишав во претходниот пост, полагав Прилеп а ми стигнаја во Битола за толку време. Полагав за А1 ама нема везе категоријата, за исто време стигаат документите.
За то нема гајле, документите уште наредниот ден беа пратени од Прилеп во Битола.

Проблем е шо сега тие од ИЦ Битола се чекаат во прилепската полиција, и некој од овие зафркава. Дали испитен центар или полиција, не знам.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
За то нема гајле, документите уште наредниот ден беа пратени од Прилеп во Битола.

Проблем е шо сега тие од ИЦ Битола се чекаат во прилепската полиција, и некој од овие зафркава. Дали испитен центар или полиција, не знам.
Е тоа и јас незнам

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Ајде денес полагам вожња. Само ако паднам :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Ќе има измени во законот за безбедност на сообраќајот, наскоро со 16 наполнети години ќе може да се земе возачка од Б категорија. Возач-почетник ќе биде од 16 до 18 години, и нема да може да вози надвор од границите во општината во која живее.

Во денешен Вест го пишува ова. :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ќе има измени во законот за безбедност на сообраќајот, наскоро со 16 наполнети години ќе може да се земе возачка од Б категорија. Возач-почетник ќе биде од 16 до 18 години, и нема да може да вози надвор од границите во општината во која живее.

Во денешен Вест го пишува ова. :)
абе се да му е*ам. Јас напрајв 18 тие ќе го менват законот за од 16. Не можеа пред 2 години да го сменат?:mad:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Ајде денес полагам вожња. Само ако паднам :)
Полигон супер. Низ град ми рекоја дека сум возел супериорно и дека преееееееееемногу брзо сум возел. Кој фосили од комисија ми се паднаја по 100 години бричој едни. ц ц ц

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Полигон супер. Низ град ми рекоја дека сум возел супериорно и дека преееееееееемногу брзо сум возел. Кој фосили од комисија ми се паднаја по 100 години бричој едни. ц ц ц
прв пат ти беше кај шо полагаш?

С

Спенсер

Гостин
тешка нога имап изгледа... :) слееден пат од 2ра 1000обртаи не мрдај повеќе :pos:

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
На еден другар тој главиот во комисијата, напред што седи тој, стегал на кочница за да му се изгасни колата за да го паднат -.-. Ептен нешто треба да се разположени за да поминеш од прво.

Kajgana Shop

На врв Bottom