Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Кога се конектирам на интернет од мојот самсун гт с3350 секогаш е неуспешно, односно ако се конектирам на домашен рутер цело време ми покажува connecting... и не се конектира, ако пак се најавувам на друга мрежа (каде шшто со јузернејм и пасворд можам да користам нет)ми показува нотификација unable to connect to network,authentication failed.Притоа заборавив да кажам дека и кога сум до рутерот не се поврзува.Како да го режам овој пробем, пробав со ресет и не помогна, дали со мастер ресет би требало да биде ок, да не ги изгубам апликациите за џабе? Или пак да го однесам во салон бидејки има гаранција.
да пробаш на рутерот да му ја тргнеш заштитата? :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
iPhone 5 ќе добијам како и да е, моментално ми нудат од T-Mobile телефон до 36.000 (само телефон) па сеуште се мислам што да земам, според тоа што видов Apple има далеку подобар маркет од Android, али Galaxy S II е многу подобар како телефон. :cautious:
Кога купуваш Лакосте го плаќаш крокодилчето. Така ти е и со iPhone, го плаќаш јаболкото. Со перфоманси HTC & Samsung ти се многу подобри, а iPhone помалку држи батерија од нив. Даваш повеќе пари, а добиваш помалку.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Добро ли е следново телефонче.
Sony Ericsson J10i2 или познат како Elm
Имам можност да го земам од T-mobile за

2990 + 2392
поени денари

Ми завршува договорот во Relax Start, па да го продолжам на таков начин.

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Добро ли е следново телефонче.
Sony Ericsson J10i2 или познат како Elm
Имам можност да го земам од T-mobile за

2990 + 2392
поени денари

Ми завршува договорот во Relax Start, па да го продолжам на таков начин.
Добар е, не е лош. Еве јас го користам извесен период и засега сум немал никаков проблем. Е сеа немој да очекуваш којзнае што во смисол на функции но генерално е добар (y)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Добар е, не е лош. Еве јас го користам извесен период и засега сум немал никаков проблем. Е сеа немој да очекуваш којзнае што во смисол на функции но генерално е добар (y)
Не ми требаат функции кој знае какви. За зборење и музика да си слушам.
Кажи ми, што следи со него? Default опрема.
Слушалките ми се најбитни:)

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
@Mr.47

Да слушалки имаше, исто има и една бела платнена футрола и полнач :)

Е сеа да ти кажам дека теми неможеш да ставаш, слушалките се ок, но можеле да направат и погласно малку да биде :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дечки.. кажете ми дали има опција на т мобајл да блокирам еден број... иам еден број кој несакам ни да ми врти ни пораки да ми праќа ни ништо - чаре?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
дечки.. кажете ми дали има опција на т мобајл да блокирам еден број... иам еден број кој несакам ни да ми врти ни пораки да ми праќа ни ништо - чаре?
За кај нокиите знам дека има во опции да блокираш број. Е сега незнам што телефон имаш. За друг телефон можда ќе треба и во оператор да одиш.
--- надополнето: Sep 2, 2011 12:42 PM ---
Како да инсталирам игри на sony ericsson c905?
Zedge.net регистрирај се.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
За кај нокиите знам дека има во опции да блокираш број. Е сега незнам што телефон имаш. За друг телефон можда ќе треба и во оператор да одиш.
--- надополнето: Sep 2, 2011 12:42 PM ---

Zedge.net регистрирај се.
HTC Wildfire

Kajgana Shop

На врв Bottom