Не е тромав, побрз е од ТериПа добро бре, каде во тоа шо Арсенал пробува да го игра се вклопува еден висок, гломазен и тромав центархалф?
Шо знам шо да речам, комшии по клуб, неубај работи.
Не е точно. И то шо е поспор и од Тери ја прај работата алармантно загрижувачка за Арсенал.Не е тромав, побрз е од Тери
Германците играат со висока линија,па не е имал некои посериозни проблеми..) за колку е брз,незнам,ама еве 28.35 км/ч е ок брзина за штопер ).Го немам гледано многу,па неможам да коментирам за него,но сигурно ќе биде опција против Блекбурн,Стоук..додека првотимци ќе се Лорен и Томас.Сепак подобра опција е и од Џуру и Скилачи како замена.Па добро бре, каде во тоа шо Арсенал пробува да го игра се вклопува еден висок, гломазен и тромав центархалф?
Шо знам шо да речам, комшии по клуб, неубај работи.
Можно е да игра и пред Косчелни не се знае одамна го сакав овој играч во Арсенал како што ти пишеше лани така за Анде Сантош јас пишев за Мертесакер ете ни ги потпишаа ланските желби ))Германците играат со висока линија,па не е имал некои посериозни проблеми..) за колку е брз,незнам,ама еве 28.35 км/ч е ок брзина за штопер ).Го немам гледано многу,па неможам да коментирам за него,но сигурно ќе биде опција против Блекбурн,Стоук..додека првотимци ќе се Лорен и Томас.Сепак подобра опција е и од Џуру и Скилачи како замена.
хахахахаГерманците играат со висока линија,па не е имал некои посериозни проблеми..) за колку е брз,незнам,ама еве 28.35 км/ч е ок брзина за штопер ).Го немам гледано многу,па неможам да коментирам за него,но сигурно ќе биде опција против Блекбурн,Стоук..додека првотимци ќе се Лорен и Томас.Сепак подобра опција е и од Џуру и Скилачи како замена.
Ќе има ротации сигурно,а и ќе зависи и од противникот.Можно е да игра и пред Косчелни не се знае одамна го сакав овој играч во Арсенал како што ти пишеше лани така за Анде Сантош јас пишев за Мертесакер ете ни ги потпишаа ланските желби ))
Абе искусен,снажен,но сигурно не многу агилен...пак ќе кажам,ако е здрав Вермален,ќе ротира со Лорен овој..) а и понекогаш кога ќе му треба одмор на Томас,сепак цела сезона ја одлежа на каучот дома .) нема да го форсираат многу,да не го прегреат )хахахаха
Абе каква замена шо зборуваш, прва постава ќе игра не глупајте тропости
--- надополнето: Aug 30, 2011 11:26 PM ---
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2031953/Samir-Nasri-says-Arsenal-selling-club.html?ito=feeds-newsxml
Е Насер, Насер го гледам во тебе Хлеб.....
Руиз > Клинт.Брајан Руиз од Твенте одпатувал за Лондон за да потпише со Фулам,тој ке биде замената на Клинт Демпсеј кој ке потпише за арсенал.
Добар играч, а со неговото доаѓање стекнуваме навивачи од америка...ако дојде
ако ви текнува во едно интервју Венгер изјави дека Арсенал треба да почне глобално да стекнува навивачи(Америка и Азија) токлу Парк,Мијачи и Демпсеј ке го овозможат тоа
Абе то да ќе ротира со Косчиелни ама најверојатно Мертесакер ќе има предност.Ќе има ротации сигурно,а и ќе зависи и од противникот.
Абе искусен,снажен,но сигурно не многу агилен...пак ќе кажам,ако е здрав Вермален,ќе ротира со Лорен овој..) а и понекогаш кога ќе му треба одмор на Томас,сепак цела сезона ја одлежа на каучот дома .) нема да го форсираат многу,да не го прегреат )
--- надополнето: Aug 30, 2011 11:53 PM ---
Руиз > Клинт.
Не верувам да дојде овој,не одговара,освен шо чат-пат дава голови за друго не го бива )