Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
Грешиш и те како би се снашол ...може за 10 да дојде, но мое мислење е дека нема да се снајде кај нас, не дај Боже
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Грешиш и те како би се снашол ...може за 10 да дојде, но мое мислење е дека нема да се снајде кај нас, не дај Боже
Супер играч во 5 до 12 тешко, најверојатно ќе е овој, и мене воопшто не ми е по кеф но што е тоа еАбе некако како за инает сите играчи што не ги сакав сезонава добро играат. Уствари само Енрике ќе ми беше по ќејф. Ама пак......дајте ваму некој супер играч каков Зарате карате
Другар.....доста ти е на редс на фб да објавуваш официјални работи. Немој овде. Не може човек од тебе ништо да објави.
Е да.....абе арен ќе е. Од Кол подобар во секој случај. За добар добар е ама многу се себичиСупер играч во 5 до 12 тешко, најверојатно ќе е овој, и мене воопшто не ми е по кеф но што е тоа е
Не објавив на Мредс па морав тука да се издувамДругар.....доста ти е на редс на фб да објавуваш официјални работи. Немој овде. Не може човек од тебе ништо да објави.Ама добро сега простено ти е
Само да те предупредам
Сликите ги објавува колегата Суперстар
Редно беше да дојде, овие од управата како да знаеја дека денес ми е роденден па и денес го коплетираа овој трансфер
епа ај среќен роденден, се најдобро!Редно беше да дојде, овие од управата како да знаеја дека денес ми е роденден па и денес го коплетираа овој трансфер![]()
Фалаепа ај среќен роденден, се најдобро!![]()
Ок, не знаев дека имало задолжен за објавување официјални работи за друг пат ќе знаем ....Абе не е проблемот до мене. Ќе ти се налути колегата после не ќе можиме да го смириме
Стварно неможе на ред да дојде човек од него....Другар.....доста ти е на редс на фб да објавуваш официјални работи. Немој овде. Не може човек од тебе ништо да објави.Ама добро сега простено ти е
Само да те предупредам
Сликите ги објавува колегата Суперстар
--- надополнето: Aug 30, 2011 9:51 PM ---
Е да.....абе арен ќе е. Од Кол подобар во секој случај. За добар добар е ама многу се себичи
Среќен роденденРедно беше да дојде, овие од управата како да знаеја дека денес ми е роденден па и денес го коплетираа овој трансфер![]()
Па бидите малце побрзи .... се шалам , има уште 24 часа па ќе вљда ќе зееме уште некој да објавите и вие нештоСтварно неможе на ред да дојде човек од него....![]()
Среќен роденден ...Редно беше да дојде, овие од управата како да знаеја дека денес ми е роденден па и денес го коплетираа овој трансфер![]()
фалаПа бидите малце побрзи .... се шалам , има уште 24 часа па ќе вљда ќе зееме уште некој да објавите и вие нешто
--- надополнето: Aug 30, 2011 10:49 PM ---
најбрз си ти, така на пример јас не би ни пробал да објавам нешто бидејки знам дека ке бидеш пред мене
Среќен роденден ...![]()