Фан Клуб: Интер

Ваква сага ни за Снајдер немаше :)

Ваква сага ни во Шехерезад немаше :)
Ајде заврши летото за нас , ако смени тактика овој со двајца напред било би боље ама ако игра со крила уште сеа да си резервирам еден кревет у државна на неервно , зашо и таму е лудница

Паласио 2006 год требаше во Барса да оди пропадна трансверот потоа одигра неколку лоши сезони и го зема Џенова со нивните познати трансвери за 5 мил евра плус Фигероа им го даодоа на позајмица.
Мене не ми е јасно што не барат крило од овие поголемиве тимови што ќе немат минутажа таму.На пример од Реал некој потоа Афелај може да се проба од Челзи некој или од Манчестер,но и за тоа не е веќе способен Интер.

Таси е супер бе. Ќе порасне и ќе влезе во прв тим, после тренерите ќе имаат јасна идеја со каква формација да играат. Се ќе оди преку Тасета.

Јавите ми, преку тасета :D

Денес ќе има состанок на бордот на директори, не е прецизирано за што ќе се разговара ...
Незнам за вас, ја утре очекувам минимум уште 1 играч на дојде во тимот, и не, не мислам на Паласио ... реп му јебем.

Денес ќе има состанок на бордот на директори, не е прецизирано за што ќе се разговара ...
Незнам за вас, ја утре очекувам минимум уште 1 играч на дојде во тимот, и не, не мислам на Паласио ... реп му јебем.
Зголемување на капиталот за 70 мил носење на Тевез,Зарате и еден класа деструктивец што ќе кажеш.
Само веќе е 5 до 12.Касно стиже Марко на косово поле
Малку фантазии не се на одмет.

Кој е тој жити се,за Поли-естерот се работи,него го споредуваат со малиот Буда?

Не бе, Поли за овој новиот Баџо е исто како и новиот Меси што е за новиот Роналдињо. (Тасета е... да му ебам, за него имат 2 милиони)

Да дојде Тевез, се враќаме на тимот што го имавме лани, тим за речиси никаде, ама барем имаме образ да си имаме надеж, а во секое друго сценарио без Тевез, најискрено ни пет играчи како Зарате не ги сакам.

Овој Паласио ме плаши многу, ако не денеска и утре, може да му текне во Јануари да си плати сам некој дел за својот трансфер... Колку само сум го нејќел со тоа репчето, да му ебам тоа непрофесионалното говедо да му ебам...

Утре е последен ден од трансфер периодот. Поголеми се шансите да дојдат Паласио или Кучка, отколку некое друго име.
Дај боже да не изненади Морати со некое друго име, ама според мене мали се шансите. Евентуално вечерва на состанокот што е на борд директори да се одлучи нешто.

Станав од спиење мислев веќе ќе имаме договорено некое фудбалско име ама како што гледам уште се тепаат за Паласио.

Или ке се разговара кој друг играч ке го дадеме на позајмица ! :pos:

Ајде бе што запнале толку по тоа репот Паласио,ајде цела Џенова да ја донесиме.Ајде нека не изненадат со некој конкретно вистинско засилување,доста со преценети играчи пред пензија.Или ќе испадне она ОСТАНУВАЊЕТО НА СНАЈДЕР НИ Е НАЈГОЛЕМО ЗАСИЛУВАЊЕ!

Ајде бе што запнале толку по тоа репот Паласио,ајде цела Џенова да ја донесиме.Ајде нека не изненадат со некој конкретно вистинско засилување,доста со преценети играчи пред пензија.Или ќе испадне она ОСТАНУВАЊЕТО НА СНАЈДЕР НИ Е НАЈГОЛЕМО ЗАСИЛУВАЊЕ!
Ко лани најголемо засилување ни беше тоа што го задрживме победничкиот тим кој што се покажа и доста успешен и следната сезона.А оваа година најголемо засилување ни се заминувањето на мутнари,марига,ето,пандев и останвуањето на снајдер :P

Ко лани најголемо засилување ни беше тоа што го задрживме победничкиот тим кој што се покажа и доста успешен и следната сезона.А оваа година најголемо засилување ни се заминувањето на мутнари,марига,ето,пандев и останвуањето на снајдер :P
Мунтари најново не сака да си оди.Вели останувал освен некое чудо ако не се десило.Под чудо сигурно мисли Барса да го побара.

Лани цел август се збореше за Скули дека ке дојде, оваа година малце напреднавме и се заинтересирани за Паласио...в година којзане за кој ке бидеме заинтересирани. :pos:

Лани цел август се збореше за Скули дека ке дојде, оваа година малце напреднавме и се заинтересирани за Паласио...в година којзане за кој ке бидеме заинтересирани. :pos:
За Флоро Флорез :tapp:

То треба еден здрав фаул за црвен да му се направи, да се потегне одзади за плетенката јако, не доволно за да му се скине ама доволно за да памти цел живот. И утредента да ги земе ножиците.

Приоритет број 1 утре е да се ослободат од Мунтари, како знаат и умеат. Доведување нов играч е на високото второ место.
--- надополнето: Aug 30, 2011 6:29 PM ---
За Флоро Флорез :tapp:
Немој со ерес одма, Цветко е класа за Паласио јас се чудам зошто по ѓаволите не се пењавеа за него 2 месеци...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom