M
MrzaRules
Гостин
ајде нека се тупи сеа со Мертесакер како пред некое време со Видал...кој потенцијал го видоа во Мертесакер ја незнам...дечкото послаб и од Бадштубер е...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа и мене ме чуди стварноајде нека се тупи сеа со Мертесакер како пред некое време со Видал...кој потенцијал го видоа во Мертесакер ја незнам...дечкото послаб и од Бадштубер е...![]()
Се спасивме, ќути. Замина во Лондон. У најдобрата лига каде ќе ги покаже своите способности.ајде нека се тупи сеа со Мертесакер како пред некое време со Видал...кој потенцијал го видоа во Мертесакер ја незнам...дечкото послаб и од Бадштубер е...![]()
На по еден гол примен да се мењаваат ја викам, ќе видиме Јуп како ќе реши.Бадштубер и Брено ке се мењјаат ваљда :/
Се спасивме, ќути. Замина во Лондон. У најдобрата лига каде ќе ги покаже своите способности.![]()
Овој Батштубер ни најмалку не ми се допаѓа во играта.. а како што вика Uli HoeneßНа по еден гол примен да се мењаваат ја викам, ќе видиме Јуп како ќе реши.
Овој Батштубер ни најмалку не ми се допаѓа во играта.. а како што вика Uli Hoeneß
се надевам дека е така![]()
а кога премина Такаши Усами во редовите на Баерн?!
Не сум почетникти си навистина почетник, од август месец си станат фан на Баерн![]()
според тутомеркато Штутгарт ке го земеле Контенто на позајмица незнам колку е точно ова
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=291459
Odbranata vistinski ke se testira protiv slednive 6 igraci ..... Iniesta , Xavi , Messi i Ozil , Ronaldo , Di Maria .... tuka ke vidime Van Buyten i Bad Stuber kako ke izigrat , a i destruktivcite isto taka !!!!!