За на планина другар Крос ќе си земеш или нешто слично на брзини, никаков скутер не ти врши работаE sto mislite za keeway ? kako ide na ugornini mi treba za vo planina koj e najdobar
hahh znam no mi treba i za po grad po tvoe koj naj vlece 50 kubika ?За на планина другар Крос ќе си земеш или нешто слично на брзини, никаков скутер не ти врши работа
a keeway dobar li onaka ne za po planina ,izdrzlivost ,brzina ?Пежо,Априлија,Џилера но тие се скапи и пак ќе кажам,повеќе работа ти врши Томос.
Јас имам кивеј ф-акт (фокус) влече добро 2 тактно е ама цепа 4 литра бензин, издржливи се и со квалитет се измеѓу кинеските и априлиите ... брзина 65-70 стандард не чепканa keeway dobar li onaka ne za po planina ,izdrzlivost ,brzina ?
Види да не ти е скинато црево за бензин. Па види го и карбураторот ама мислам со толкава количина не бензин не би работел моторот или па би гушел и би фрлал несогорен бензин низ ауспух црн дим и мириса претерано на бензин.Моторчето почна да троши и 10-13 литри на 100 км. Се работи за 50кб моторче и ме итнересира која може д абиде причината за тоа?
време му е за карики....Моторчето почна да троши и 10-13 литри на 100 км. Се работи за 50кб моторче и ме итнересира која може д абиде причината за тоа?
Ај бе... Лада не троши 13 литри, 50 кубици машина троши. Или имаш грешка во пишувањето, или имаш грешка во мерењето.Моторчето почна да троши и 10-13 литри на 100 км. Се работи за 50кб моторче и ме итнересира која може д абиде причината за тоа?
Макар и да нема карики нема да троши 13 на 100 км.време му е за карики....
Освен што троши има некој друг показател не иде гуши кога е во место дали мириса на бензин. Не чекај да ти вадиме зборови од уста мора да има некој друг показател неможе туку така да го снема тој бензин. И што мотрче 4т или 2т?900 денари бензин за 100 км поминати не е грешка.
Да не имаш некој комшија да ти го кради бензинот? Ако не течи никаде, не ми е веројатно кај ојде тој бензин...900 денари бензин за 100 км поминати не е грешка.
На еден мој другар му се појави истиот проблем, потрошувачката му се искачи на 7 литри на 100 километри. Проблем било се скапало некое црево низ кое излегувало вишокот бензин кога пресисувал моторот. Тоа го чинеше околу 200 денари.Моторчето почна да троши и 10-13 литри на 100 км. Се работи за 50кб моторче и ме итнересира која може д абиде причината за тоа?