Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Сме го земале новиот Баџо некојси Таси за 2 милиони евра 95 годиште.
Инаку се сеќавам пред 5-6 години купивме еден голман исото за 2 милиони Алфонсо новиот Буфон велеа тогаш сега ни трага ни глас од него.

Политиката на Интер е следна подобро 10 играчи од по 5-6 милиони евра отколку 2 квалитетни од по 25.
Нема како од десетте играчи да не излезе некој добар.

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Слабо игравте на трансфер листата оваа година. Мислам дека и тренерот ви е крив за оваа ситуација. Ништо чудно и Снајдер да ви замине во последните часови, не знам тек тогаш кој ќе ви ја држи играта. :confused:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Читам за Мунтари ќотек станало се истепале неколку англиски екипи кој да го земе.
Моментално Мунтари бирал кај да оди до крајот на денот ќе си одбере екипа.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Хахахаха,колку популарен станал Мунтарчо наш!Има право на избор,браво Суљо!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Дали Поли беше секогаш наша цел? Дали за 1+6 милиони сме преговарале ЦЕЛО ЛЕТО??? Ајде што инвестираме во млади играчи - инвестираме, ама да очекуваш Поли да ја реши мистеријата на нашиот среден ред, и притоа за него да преговараш цело лето, е голем апсурд за мене и работа која само тиква може да ја направи.

Дали планираат со Милито и Форлан да ја поминеме групата во ЛШ? Не, ама сериозно, без Тевез не знам кој ќе даде голови сезонава. Остај што ни треба лидер-напаѓач, ни треба уште еден квалитетен играч за во средина, ама од тоа јас се откажав, како и од некој си трофеј сезонава...
Сеа не баш ни еден,ете до 1/8 финале лш може да се стигне,за Италија незнам тешко ке биде,немаме некој како Ето што секоја утакмица даваше голови,да игра како крило да ломи да поминува се живо и диво и да реализира,незнам што му е на Морати,нејке пари да даде за добро крило си знаете кој играчи да не ги именуваме сеа,како и да е и оваа нема да биде успешна година,како што беше сезоната и ерата на ЖОЗЕ МУРИЊО !

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.678
Поени од реакции
7.329
И што ви смета сега Таси типот не е земен за во прв состав туку за во Примавера.:)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Слабо игравте на трансфер листата оваа година. Мислам дека и тренерот ви е крив за оваа ситуација. Ништо чудно и Снајдер да ви замине во последните часови, не знам тек тогаш кој ќе ви ја држи играта. :confused:
Немој вакви црни мисли бе брат,а и могуче е Снајдер да отиде да дојде Паласио,како замена за него,така што Алварез иде плеј а Паласио крило ахахааа:pos::pos::pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Таси е супер бе. Ќе порасне и ќе влезе во прв тим, после тренерите ќе имаат јасна идеја со каква формација да играат. Се ќе оди преку Тасета.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
“It’s probable that they will be the final signings of the summer, even if we’ll have to see what happens,” the President told the Corriere dello Sport.

Епа толку од трансфери сезонава,, со помин нека е.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
“It’s probable that they will be the final signings of the summer, even if we’ll have to see what happens,” the President told the Corriere dello Sport.

Епа толку од трансфери сезонава,, со помин нека е.
Голем збор е овој :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
За овој бевме заинтересирани?
Ѕверски гол...​

Kajgana Shop