¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Sme go kupile "noviot" Roberto Baggio... preku kurot veke, neka odat u picku mater
Кој е тој жити се,за Поли-естерот се работи,него го споредуваат со малиот Буда?Sme go kupile "noviot" Roberto Baggio... preku kurot veke, neka odat u picku mater
Сеа не баш ни еден,ете до 1/8 финале лш може да се стигне,за Италија незнам тешко ке биде,немаме некој како Ето што секоја утакмица даваше голови,да игра како крило да ломи да поминува се живо и диво и да реализира,незнам што му е на Морати,нејке пари да даде за добро крило си знаете кој играчи да не ги именуваме сеа,како и да е и оваа нема да биде успешна година,како што беше сезоната и ерата на ЖОЗЕ МУРИЊО !Дали Поли беше секогаш наша цел? Дали за 1+6 милиони сме преговарале ЦЕЛО ЛЕТО??? Ајде што инвестираме во млади играчи - инвестираме, ама да очекуваш Поли да ја реши мистеријата на нашиот среден ред, и притоа за него да преговараш цело лето, е голем апсурд за мене и работа која само тиква може да ја направи.
Дали планираат со Милито и Форлан да ја поминеме групата во ЛШ? Не, ама сериозно, без Тевез не знам кој ќе даде голови сезонава. Остај што ни треба лидер-напаѓач, ни треба уште еден квалитетен играч за во средина, ама од тоа јас се откажав, како и од некој си трофеј сезонава...
Немој вакви црни мисли бе брат,а и могуче е Снајдер да отиде да дојде Паласио,како замена за него,така што Алварез иде плеј а Паласио крило ахахаааСлабо игравте на трансфер листата оваа година. Мислам дека и тренерот ви е крив за оваа ситуација. Ништо чудно и Снајдер да ви замине во последните часови, не знам тек тогаш кој ќе ви ја држи играта.![]()
Голем збор е овој“It’s probable that they will be the final signings of the summer, even if we’ll have to see what happens,” the President told the Corriere dello Sport.
Епа толку од трансфери сезонава,, со помин нека е.
Подобро ОЧЕКУВАМЕ него ли МОЖЕБИ ,,, така да неможам да му се фатам за збор овој патГолем збор е овој![]()