Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зашо Гигс или Сколс никад не би отишле у Сити?
Друго е брат Гигс и Сколс, тие се деца на Манчестер :) Харгривс ко прво не е ни Англичанец, Канаѓанец е, мајка му само некои тенки корени англиски има, добро што го научиле фудбал што е :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Добро е де, завршил со Јунајтед, не му нудиме договор и тој е слободен играч и слободен човек во вистинска смисла на зборот! Што сте се опседнале? Очекувате да седи пред Олд Трафорд и да моли да игра за нас? Или посреќни ќе бидете ако замине во пензија поради повредите и таков класа играч порано да ја заврши кариерата?
Да му понудевме нов договор тешко дека ќе го одбиеше дури и во замена на парите од Сити, а вака мора да се снаоѓа некако! Доста го плукаме човекот на кој што треба стално да му бидеме благодарни!

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Можам да разберам зошто Харгрејвс би потпишал во Сити, ама никако зошто на Сити му се потрени услугите на Харгрејвс... може само да влезе од клупа во 80та минута во Карлинг Куп или евентуално да биде капитен на резервниот тим :rolleyes:

A

apidrone

Гостин
Па и јас не знам зошто е хистеријата... Само се зачудив од каде ова :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
И Сити незнаат што прават, манете ги настрана, безвеза потези, уживајте ајде :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Друго е брат Гигс и Сколс, тие се деца на Манчестер :) Харгривс ко прво не е ни Англичанец, Канаѓанец е, мајка му само некои тенки корени англиски има, добро што го научиле фудбал што е :)
Да има и други фудбалери во Манчестер Јунајтед кои не се деца на таа екипа,па не ми се верува да заминат во ривалски клуб , јас го почитувам многу Харгривс ама ова шо го прави е лошо за него лошо претпоставка имам сеа за него имам слика дека заради парите оди таму итн..
НоМорГејмс првин ми вика не е за пари отпосле ми вика , ме навредува за нешто кое и самиот го тврди во вториот пост јас се чудам овде на форум сите прпаат, а истото го кажуваат само во малце поразличен пример..

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
ovie anzi iskreno pocnaa na nervi da mi odat mada ne veruvam deka vidic bi ne napustil

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Е ај де кажи зашто да не оди ?!Како ќе напраи пари,кога се кладам дека нема никакво образование чим е фудбалер,90% се неписмењаци и работат како столари,не ме заебавајте,не е тоа вие како што мислите,ривал е и сега ајде ќе го почитува клубот и ќе изиграва верен играч така,зашто не го испочитува клубот него чим така и не му даде некоја позиција во тимот.
Па можда уште ги има парите што Јунајтед му ги даваа додека плаќаа за неговиот третман и операции...
Дајте не се обидувајте да го оправдате,ова го прави истиот човек што завчера изјави дека сакал по 40 утакмици у сезона да игра. Аха,да.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Има ли некој линк за сите утакмици кој со кого игра и следното коло со кој ке игра манчестар?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да има и други фудбалери во Манчестер Јунајтед кои не се деца на таа екипа,па не ми се верува да заминат во ривалски клуб , јас го почитувам многу Харгривс ама ова шо го прави е лошо за него лошо претпоставка имам сеа за него имам слика дека заради парите оди таму итн..
НоМорГејмс првин ми вика не е за пари отпосле ми вика , ме навредува за нешто кое и самиот го тврди во вториот пост јас се чудам овде на форум сите прпаат, а истото го кажуваат само во малце поразличен пример..
Пак ќе ви кажам за Тевез не се напнавте вака. Значи Харгривс е ослободен, што к** сакате? Човекот ЛШ ви донесе со неговиот перформанс во финалето, со повредено колено играше. Значи некој што стискал заби да го изигра тоа финале вие го ругате зошто ќе идел во Сити откако ние му се заблагодаривме за неговите услуги и му посакавме среќа кај и да оди? Бе глејте сеир фаќајте им, 20 меча дали ќе изигра, тендонитис има.
Зошто тогаш го цените Шмајхел? Зошто тогаш има статуа на Денис Ло пред Олд Трафорд кој исто така играл за Сити откако донесол титули на Манчестер Јунајтед?

Ако знаете што зборите глава сечам.....

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Sorry, but anyone calling Hargreaves a money grabber knows nothing. He offered to play for Man Utd for free just to get another chance...

Продолжете со дискусијата во која ве прекинав, само да си земам пуканки, одма се враќам.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ај бе не се заебавајте и вие, у курац веќе, што ако отишол во Сити, ауу ми пукна филмот сега.Плачел после последната утакмица за Манчетсер, земаше плата 2 години без да стапне на терен, сега во Шити ќе оди, нека оди и да дае господ уште 5 години фудбал да не заигра, матер му ебам.

Го ценам како фудбалер, како личност, но ако отиде во Шити, ќе го мразам повеќе од Тевез, дека прави полошо и од Тевез.Ц.ц.ц.ц, ебате неблагодарниците

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.796
Абе до сега нели свативте бе :D

И мртов коњ со амблемот на Манчестер Јунајтед да им понудиш на Шити ќе го купат !!!

Оставете го Овен .. човекот го даде најдоброто што можеше за Манчестер Јунајтед , беше повреден долг период ... и тоа е тоа. Со среќа нека му е во Шити и му посакувам се најдобро со можност да одигра уште некоја партија пред да оди во пензија :)... го заслужи тоа !!!

Glory Glory Manchester United !!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom